Monday, January 12, 2009

Jalan-jalan di Zoo Melaka

Gambar nih dah lama terperam...tak berkesempatan nak tepek kat sini...since minggu ni adalah minggu terakhir Ummi leh relax sket, minggu depan dah mula bizi semula..Ummi tepek la pics budak-budak nih waktu pegi Zoo Melaka hujung tahun lepas(macam la dah lama sangat kehkehkeh)...layan jela pic ye..malas nak taip panjang-panjang













9 comments:

  1. syok plk si alysha tu dok atas kura2 tu ye kak..

    tak takut ke die.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. HEHE AIZ

    TAKDELA PULAK DIA TAKUT...SONOK JE

    ReplyDelete
  3. best nyer alysha naik kura2... mcm best jer zoo melaka ni kak ina... boleh la nk p nnt...

    ReplyDelete
  4. kak ina..
    nnti ku hapdet sesi lawatan ayna lak ke zoo melaka eh.. sungguh pelik!

    ReplyDelete
  5. lia,
    akak lagi suka zoo melaka dari zoo negara..serious!!!

    ReplyDelete
  6. ira,
    uiksss...apa yg pelik tuh?cepat hapdet tau..tak sabar akak nak baca

    ReplyDelete
  7. ira,
    uiksss...apa yg pelik tuh?cepat hapdet tau..tak sabar akak nak baca

    ReplyDelete
  8. geram sue tengok alysha ni...

    ReplyDelete
  9. geram ye..hihi..ntah bila leh jumpa ye sue

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages