Friday, January 2, 2009

Perbezaan wajah



Kejap je masa berlalu
Dari kulit semerah-merahnya
(yup..alysha berkulit merah sampai usia dia sebulan)
Now dah pandai macam-macam ragam
berjalan je lom pandai-pandai lagi

10 comments:

  1. Betullah Kak Ina, pejam celik pejam celik dah besar dah budak2 nih!

    ReplyDelete
  2. damiea pon lambat jalan..haaa..tapi takpela nanti2 mesti pandai jgkkan..

    ReplyDelete
  3. Takpe kak Ina, geng dgn Humaira, tak jalan2 lagi... Humaira "malas" nak prektis, baru tatih sket, dah give up terus menyusur... ekeke...

    ReplyDelete
  4. yelah Umi Sufira..budak2 ni cepat je membesar

    ReplyDelete
  5. Nina


    memang pun..ummi dia je duk eksaited nk tgk dia berjalan

    ReplyDelete
  6. arnie

    meh humaira geng dgn alysha

    ReplyDelete
  7. wlu pun lom jalan...tp pegang hp da pandai da tu..

    apa kabar kak dan family di tronoh?...lama sungguh kt tak chatting ek..

    ReplyDelete
  8. lin,
    dia dah mula menapak 3-4 langkah sendiri..baru nak beranikan diri..ummi dia eksaited lebey..akak kat sini bz sikit la lately sbb adam masuk drj 1 hehe

    ReplyDelete
  9. salam..

    lain anak lain ragamnya ye.

    ReplyDelete
  10. Shais...

    tengs sudi singgah blog sy..ye betul..lain anak,lain ragamnya...:)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages