Monday, June 6, 2011

Budak dah pandai melasak

Dah berabuk blog nih tak berhapdet

maklumlah

tun punya blog coti seminggu...unplanned pun


plannednya nak coti sehari je sampai Isnin

sebab nak balik kampung

sudahnya, sebab kekunun nak buat permit maid

langsung amik coti balik KL

alih2, permit tak dibuat

maid dihantar balik pada ejen

sebabnya:

pecah tembelang dia masuk Msia bukan nak jadi maid

tapi nak keje kat restoran

tengah tunggu peluang keje kosong dari sedara dia kat sini

fuhhhhh

macam2 hal la diorang nih

grrrrrrrrrrrr

so we decided pulangkan je dia kat ejen

sebelum buat permit but later dia 'kaburrrrr' bila dah ada vacancy

kat restoran tu


back to the topic

nak citer pasal budak kecik sorang nih

sangatla lasak sekarang

Ummi nih dah ingat2 lupa

camne karakter baby boy waktu kecik dulu

maklumlah si Adam pun dah 9 tahun

Alysha dulu tak lasak

mmg good girl sungguh...


si Firas Zahin ni berbeza dari Alysha

memang lasakkk

dalam keta takde retinya dia duk diam

kejap usik itu, kejap usik ini

kalo diam pun...hanya waktu dia tidoooo jekkk


meh tengok pic budak boboi boboi boy sorang nih

waktu dalam keta

on the way balik ke Kedah


cewah...muka inesen je kan...duk baik lagi time nih...erk..apesal kembang idung tuh dik?








dah mula melentuk ke kiri kanan...dah rimas











kembang idung+ketap mulut..haha






























muka mohsan...nak lepaskan diri dari pelukan Ummi











at last,Ummi dirikan dia kat tempat kaki tuh...seronok bukan main le dapat 'bebas' sekejap




haishh...masam la pulak muka


apa lagi le yang dia nak kaco tuuuu?





senyummmm...tak perlu kata apa-apa..senyummm















8 comments:

  1. mak aiiiii, makin semangat dan lasak budak sorang ni...
    geram!!

    ReplyDelete
  2. wwahida...takde semangat mana pun...kecik je...badan ringan..tapi lasakkk

    ReplyDelete
  3. Ana...heheh...tenkiu auntie :)

    ReplyDelete
  4. Salam Ina..Bdk kecik mmg camtu la..lasak bkn main.tapi sonok gak melayan keletah mereka.Boleh tolong Vote tak?hihi

    ReplyDelete
  5. Kak Atie,

    hehe mmg sonok ada anak kecik nih...tgk keletah dia macam2...vote?vote kat mana kak?

    ReplyDelete
  6. semangatnya, lebih kurang anak sy..amani tu hehe

    macam2 dengar cerita maid eh

    ReplyDelete
  7. yangyuyu

    takde semangat mana pun..pic closeup nmpk cam bambam padahal kurus jek :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages