Friday, June 17, 2011

Demam Nora Elena dah berakhir semalam

Ummi memula takdelah follow sangat citer nih.........tapi, Kakak yang duk memfollow tiap hari.........sampailah satu ketika Ummi tetiba terasa nak tengok pulak sesambil buat keje apa yang patut...eh...not bad drama nih.........dahtu, Kakak cakap episod dia tak banyak,so cepat habis, takyah duk tunggu lama2.....




anyway, episod terakhir dah ditayangkan semalam.........all end's well (except for Yvonne la kan!).........komen Ummi : ada satu part tu yang Ummi takleh terima--->baby Nora kene culik------nape takde scene pihak hospital kalut2 buat police report ke, scene pihak hospital datang mintak maaf kat diorang sebab kecuaian diorang ke or something like that????takde kan???kat situ rasanya ada babak yang missing...yang lain2 memang mantopsssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. aah mcm kelakar plak sbb lepas dh tau baby ilang tu,pihak spital buat derk je hahaha

    ReplyDelete
  2. damiqula,

    aah kan...kuikuikui...anyway,drama tu mmg best!!!

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages