Wednesday, June 29, 2011

Memang yummeh....tak dinafikan lagi

Last 2 days, pepagi bawak Haiqal g klinik amik neb untuk hari ke 3 berturut2 sebab asthma yang agak teruk kali ni.........tapi Alhamdulillah, bila bawak ke panel clinic yang satu ini memang puas hati compared to another panel clinic yang pegi hari sebelumnya..........bila lung dia dah clear, terus terasa lapar ajak Ummi makan.........kebetulan pulak memang Ummi nak servis kereta dan sebelah servis center tu ada stesen minyak petronas with kedai mesraaaa yang ada mesra cafe yang memang mesraaaa makanan dia.........no wonder la kedai mesra ni manjang penuhhhh je ngan pelanggan especially lunch time.........makanan dia memang superb


Haiqal order Roti Bakar Kaya while Ummi order Roti Bakar Telur..........then, Haiqal request nak waffle pulak.......ok jugak, dah lama x makan waffle...........bila makanan sampai, fuiyohhhhhh......besarnya portion.........camne nak abiskan nih?huhu


cozy Mesra Cafe

drinks



variety of food




while waiting for his food


mine : Roti Bakar Telur


memang menjilat sudu....slurppppp


see lelehannya!!!



dia baru je hulur tangan nak capai roti kaya dia tapi Ummi sempat 'japppp....Ummi amik gambar dulu'


waffle yg. memang mantopsssss.......garing di luar, lembut di dalam


all time favorite....peanut butter+chocolate


my hot cafe mocha



memang kawwwwww




8 comments:

  1. Sedapnya nengok telur separuh masak tu.....erks..udah terliur la plak.hehehe..

    ReplyDelete
  2. eh..eh..kat mane ni kak..sedap tgk telor tu..geli2 je rupe dia..haha..nway, mmg anak2 akak asthma ke..hari tuh yang baby tu.but kalau baby kita tak panggil asthma kan.bronchiolitis..

    ReplyDelete
  3. weii kat belah mana tu? agak2 kalo nak g lumut, leh singgah kan...

    meleleh air liuq tgk roti bakar telur... habis pahle pose ku ari ni...

    ReplyDelete
  4. Ana....

    mmg sedapppsss sgt...tatau nak cakap

    ReplyDelete
  5. dalila,

    sedaps dear....kat Perak...tataula kat Kl ada ke tak

    kalo x silap, 1st time kene is bronchiolitis,tapi kalo berulang2 pastu,dipanggil asthma...yup...anak2 akak sumer ada asthma....dan akak ada asthma while hubby ada eczema huhu

    ReplyDelete
  6. Bib,

    kalo nak ke Lumut mmg boleh singgah...petronas Bdr Universiti lepas UTP..kalo singgah tu,calling2 le,boleh jumpa sbb dah dekat :)

    ReplyDelete
  7. wah sdapner mknan die.. roti n tlur tu nmpak sdap sgguh.. :) nnt nk try lah...

    ReplyDelete
  8. rizaros,

    mmg sedap n sesuai utk makan berdua sbb quite big portion gak to me ...cubalah

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages