Friday, June 17, 2011

New hairstyle

Dulu dah panjang.........dah berserabut...........dahtu, bahagian bawah pulak banyak yang rosak.........kalo sikat mesti tersangkut kat bahagian yg rosak tu sampai si dia menangis sebab sakit.........lepas mandi mesti kene letak olive oil, kalo tak,hazab nak menyikat rambut si dia


setelah beberapa lama, kami sebulat suara untuk kasi zassssss cantas itu rambut.........sayang sebenarnya nak potong rambut si dia sebab jenuh bertahun nak menunggu rambut si dia panjang.........rambut si dia jenis halussss & keperangan


waktu bawak the boys ke kedai gunting rambut india kat sini, Ayah suruh guntingkan rambut si dia sekali.........haishhhh.........si dia gegurl, takkan nak gunting rambut kat barber shop itewww.........karang silap2 dia pakai mata no. 1...........ha sudahhhhhhh...........menangis pun x guna


Ummi terpaksa buka semula barber shop Ummi yang dah ditutup dalam 8 tahun lepas (jadi barber pada Kakak & Abang waktu diorang kecik2 dulu).........maka hasilnya selepas dicantas itew rambut, terhasillah rambut si dia dengan wajah baru seperti di bawah







cantekkkk takkkk hasil tangan Ummi?




si dia manjer Ummi


*tak mudah nak potong rambut Alysha sebab rambut dia curly.......tapi berdasarkan pemerhatian Ummi bila pegi salon rambut, berhasil potong rambut dia tanpa senget benget.........dulu2 rambut Abang & Kakak mudah nak dipotong sebab rambut diorang straight & silky kekdahnya.........*








4 comments:

  1. nak wat camnakan, klu da ada yg rosak mmg kena gunting gitu.
    ;((

    ReplyDelete
  2. lin,

    tula...ntah kenapa rambut dia boleh rosak...maybe sbb halus sgt...or..ntah...tatau nak cakap apa

    ReplyDelete
  3. aik, saya pun baru bawak anak gi barber, dak w tu rambutnya dah serabai. dah gunting dah. gaya bob cut

    ReplyDelete
  4. maksu...kebetulan pulak ye?hehehe...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages