Wednesday, June 22, 2011

Happy 9th birthday to my dear son


to my dear son

ADAM IKHWAN





22 Jun 2002 - bersalin secara induced delivery...........namun, satu kelahiran yang paling mudah yang Ummi pernah lalui.........sakit bersalin Ummi dapat kawal mentally......bila difikirkan semula macam tak percaya je rasanya.........sedar2 doc cakap dah boleh push........bersalin secara normal di Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah dan disambut dengan penuh kasih sayang dari doc. kesayangan Ummi ie. Dr. Fatimah Mustafah.....



Mengandungkan Adam sewaktu Ummi tengah bergelut dengan Masters Ummi.....siang bekerja, lepas keje terus ke UKM untuk belajar pulak.........alhamdulillah, takde morning sickness, takde apa2 masalah langsung yang timbul semasa mengandungkan Adam.........seolah2 Adam faham yang Ummi adalah isteri+ibu+pekerja+pelajar pada satu masa yang sama



Adam anak yang sangat independent dan berani.........sampai sekarang pun, keberanian Adam mengatasi Abang & Kakak



Semoga Adam membesar dengan sihat, cerdas dan menjadi anak yang soleh.....AMIN




pic terbaru diambil oleh ALYSHA last Sunday...tengah menolong Ummi sidai baju kat ampaian....saaaaayang Adam tau



10 comments:

  1. amin..

    happy besday Adam =) rajin die tolong ummi

    ReplyDelete
  2. puan nina,

    mekasih...rajin tapi kene disuruh laaa...haha

    ReplyDelete
  3. hpy bufday adm...semoge mnjd ank yg soleh n bijak lg cerdik ya...

    ReplyDelete
  4. hepi besday adam...ssejuk jer hati mama...=)

    ReplyDelete
  5. hafizah,

    alhamdulillah...ada masanya sejuk...ada masanya panassss heheh

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages