Friday, September 12, 2008

Alhamdulillah..syukur ya Allah!!!

Baru je duk kemas-kemas barng & meja sebab plan nak balik awal harinih, dengan kepala berdenyut-denyut sakit sebelah kiri dari pagi tadi lom baik..tetiba masuk email dari Datuk***...announcing annual bonus for this year...yippeeeeee!!!!!!!!!! Tahun lepas x merasa bonus sebab blom confirm jawatan...tahun ni dah memenuhi semua syarat kelayakan, confirmation pon dah dapat bulan Oct tahun lepas...alhamdulillahhhhh...dapatla raya sakan tahun nih...dahla dibayar bersama-sama gaji bulan nih (gaji sebulan+bonus 3 bulan!!!)...1st time in my life dapat rasa bonus lebih sebulan...ALHAMDULILLAH...rezeki di bulan Ramadhan...
.
*bayaran terlebih bayar cukai from LHDN last 2 weeks pun lom tau nak spend camne..dikurniakan lagi rezeki buat hambaMu ini...syukur tidak terhingga atas rezekiMu ini ya Allah...

10 comments:

  1. Wauuweee...bonus 3 bulan...bulat mataku ini..uhukuhuk..Bolehla beraya sakan tahun ni..;)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. mimi

    first time akak nak merasa bonus camih...syukurrr...wpun byk rintangan hidup sensorang kat sini

    ReplyDelete
  4. zurina,
    syukur..ada jugak rezeki anak-anak thn ni

    ReplyDelete
  5. wow bonus 3 bulan syoknya...gaji berapa tu huhuhu...kalau gaji 4k dah berapa tu walla bestnya...boleh raya sakan...

    ReplyDelete
  6. gaji berapa?hehe...rahsia...bolehla nak survive zaman sekarang nih...alhamdulillah...baru announce..uangnya lom dapek kek tgn laie..hehe

    ReplyDelete
  7. syoknyaa bonus 3bln.. congrats!!! nie mmg confirm rezeki Ramadhan nie... ;)

    ReplyDelete
  8. rezeki alysha....saya tumpang gembira...
    :))
    semestinye semua perkara ada hikmahnyer...inilah antara hikmah yg ALLAH bg kat akak sebab duk berjauhan dgn suami...

    ReplyDelete
  9. mummy hnh, mmg rezeki anak-anak,tambah2 nak raya ni kan..diorg la bergaya sakan

    lin,
    tulah..mmg ada hikmahnya...atas 'kesabaran' akak stay kat sini..akhirnya,merasa jua

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages