Monday, September 22, 2008

Saturday...20.09.08

SIL(kakak hubby no 2) bagitau nak datang berbuka kat rumah on Saturday...she's in Manjung sebab kene standby that her daughter(Ila) akan bersalin bila-bila masa from now(her 3rd child)......so, pagi-pagi tuh ajak hubby pegi Batu Gajah sebab nak tengok2 wardrobe for my room kat sini.....dalam perjalanan tu, nampak signboard Tesco Pengkalan dah dibuka..uiks...cepatnya..hubby tanya, nak pegi ke...hehe...soalan yang memang kompem jawapannya...JOMMM...
.
.
Wahhh..menarik betul Tesco nih..besar....macam2 adaaaa...balik dari Tesco tu sempat singgah ke satu kedai perabut dekat my house je..tapi tengok2 je dulu...balik je baru nak landing2 atas katil kejap..rombongan SIL dah sampai..adehhh..kelam-kabut bangun...
.
.
Rupa2nya, diorang dah siap masak gulai ketam dan bawak ikan2 untuk dibakar & digoreng...Memang meriah la malam tuh berbuka beramai-ramai...Meh tengok menu berbuka kami :
.
.
-Sup Ikan Merah
-Kangkung Goreng+Telur
-Gulai Ketam
-Ikan Terubuk Sumbat Goreng
-Ikan Keli Bakar
-Sambal Belacan
-Air Asam
-Cucur Udang+Jagung+Kuah Kacang
-Air Sarsi
-Air Teh Panas
-Buah Mangga(our own mango tree in Semenyih)

No comments:

Post a Comment

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages