Thursday, September 18, 2008

Kepanasan

Disebabkan kepanasan yang amat semalam, Ummi pon golek-golek atas katil dengan Alysha sambil layan dia bermain..pastu tengok dah basah lencun dek peluh baju dia..so, togelkan je dia pakai diaper je..senang...seronok dia duk main kat grill tingkap tuh..semua pic nih Ummi amik dari bawah..jadi nampak macam Alysha terlebih bam..bam..layannnnn










10 comments:

  1. Kak Ina, kat Johor ni pun panas gila...kalu kat tempat kerja OK lagi ada air-con. Kalu kat umh nak ngadap kipas je rasa..kering!

    ReplyDelete
  2. mimi,
    ooo kat johor ye?tulah, haritu mula-mula pose sejuk,asyik hujan je..now mmg panasssssss

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah kat umah saya ok je kak..hari2 cam mendung jea...buat malas nak bgn pagi pi kerja jea...hikkkkkahik

    ReplyDelete
  4. Eiiii...gebu badan dia, panjangnya muncung mulut tu...kak ina dah besar nanti dia tanya apesal letak gambar dia separa bogel kat blog semua orang tengok huhuhuhhu...

    ReplyDelete
  5. lin,
    wah bestnyaaaa...kat kl x panas ekk..sini kalo tmpt lain panas,,sini berganda pansnya sbb tanah lombong

    ReplyDelete
  6. koci,
    haha...kecik2 je boleh letak pic half naked pon..dah besar..haippp...totally prohibited

    ReplyDelete
  7. kak...debomm laaa dak alysha nih...kiss sket...

    ReplyDelete
  8. mommy anis....xdela debomm mana..cuma close up,nampak la cam debomm sket badannya

    ReplyDelete
  9. isk, bambam nie alysha.. btol ker akak timbang 8.2 kg nie? cube akak check balek, kot2 penimbang tue rosak? ekekek... *kiss sket*

    ReplyDelete
  10. ntah la mummy hnh...xdela..dia xdela bam bam sgt..nih pic close up..jgn tertipu ekkk

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages