Monday, September 8, 2008

Alysha's new gear




Sebenarnya,memang dah lama ngidam nak beli mende nih untuk Alysha..tapi duk pikir gak,since Alysha insyaallah will be the youngest in the family, macam tak berbaloi je nak beli yg Fisher Price tuh...nak pakai bukannya lama pon...kalau anak sulung mmg worth buying la..tapi anak bongsu..isk...

.

.

Last Saturday Ayah ajak pegi Tesco Kampar yg baru bukak tuh..fuhh..boleh tahan gak jauhnya...sekali ternampak le Activity Walker nih dalam kotak..belek2 tengok harga then letak balik & pusing rak lain...pastu,nampak Push Car...tanya Ayah if okay ke tak nak beli push car nih untuk Alysha...Ayah cakap mahal le kat sini, kat tempat lain boleh dapat lagi murah with various designs...then Ayah cakap lagi, "daripada beli push car nih, baik beli activity walker tadi!"..Ummi pon apalagi..."betul ke bang?"...bila dah double confirmkan yang Ayah setuju, tak tunggu lagi dah terus amik walker tuh masuk troli...balik umah je suruh Alysha bergaya dengan walker baru dia..mmg gumbira le sbb dia skrg nih mmg suka berdiri sambil pegang perabot ajer...

6 comments:

  1. bestnyer dia dpt xtvt walker...cantik lak tuh...brp kak rega dia?ritu time pica manja xsempat pon nk belikan dia...shiannn dia..

    ReplyDelete
  2. murah je..akak beli brand tesco..rm49.90..klu fisher price 100++

    ReplyDelete
  3. betul tu kak ina...brand aper pun bkn penting sgt..yg penting mahu atau tidak anak kita tu main ngan menda tu..

    seronok je kan bila tgk sikecik dapat mainan baru..gembira dan bersemangat diaorang kan...

    ReplyDelete
  4. lin
    alysha nih tgk mood gak...ada gak mainan yg dibeli tapi dia xnak main...isk...dia lagi suka main dgn brg2 yg x sepatutnya dijadikan mainan mcm handphone akak,digicam akak,sikat rambut,botol bedak dia,pen,etc

    ReplyDelete
  5. hahahah...sama lah tu alysha ngan haziq...permainan dia semua da simpan jea dalam bakul tu..bukan nak di main pun. cuma ada satu permainan tu ada muzik pendek gitu..kekadang dia dgrlah.

    ReplyDelete
  6. hehe maybe sumer babies pon cenggitu kut ek :O

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages