Friday, December 17, 2010

Entry penuh gambar...Sunway Resort & Spa

As mentioned kan last week Ummi ada tugasan kat Sunway Resort & Spa
memula Ayah soh Ummi pegi sorang je
biar Ayah n kids kat umah Semenyih
tapi...
isk...Ummi x smp hati pulak
nak tinggalkan d kids especially Firas
dia kan nak bergayut ngan Ummi memalam
lg satu,
sian anak2 tak kemana2 cuti sekolah ni
sebab Ayah still dlm proses recovering
lepas surgery arituh

so, Ummi decide angkut je sumer duk ngan Ummi
kat hotel tu
syukur bilik dia memang besar n fully carpeted
maka,
berkampunglah kami semua kat situ
selama 3 hari 2 malam

cuma Ummi lah yang penat x tau nak habaq
terkejar2 ke sana sini
bila lunch break
jalan lelaju ke KFC kat luar Sunway tuh
tapau bawak balik ke bilik
petang lak
menapak ke Sunway Pyramid
cari makanan
sesambil shopping kt Jusco i likeeee
sib baik dari resort tuh memang ada lorong khas
connected to Sunway Pyramid
bestttt

secara kesimpulannya:
-kids memang had fun sesangat...puas mandi pool..puas berjalan
-hubby...memang bebetul rehat sambil layan fav. channel kat astro
-bibik...pun rehat dari buat keje umah
-Ummi....penat+penat+penat...*pingsan*

WARNING:
ada bnykkkkkk gambar2 di bawah..sape yg x suka layan gambar, xyah le tengok ye


Kakak yg suka posing

dalam lift pun disuruh amik gambar

Kakak n santa lady dlm resort

boys bergambar dgn hiasan krismas dlm resort

Kids....wif Abang yg suka buat funny faces



I really loveeeeee this pic
(sygnya Alysha xde sbb dia tertido kat bilik)

Adam


Kakak in her fav. shop...see her wallet....sama kan?

kids n their cousins yg. dtg. menjengah dari PJ otw dari Sunway Pyramid

cantik hiasan depan resort tuh tp syg.. camera hp Ummi x dpt bg lighting yg bagus



Kakak wif Ummi...see my so-tired face?
tapau McD for dinner


kiri n kanan tu elevators...ada pulak patung2 ala kat Egypt nih

hotel koridor...cantik kan?all white n striped carpet

our room...


Adam at the balcony

the boys
(dh mcm sebaya padahal beza 2 thn)
Adam-orange, Haiqal-yellow


notti faces....!


Kakak amik angin
the pool kat bawah tu were not meant for swimming ye
hiasan semata2...swimming pool is at level 1
while kami kat level 6







ceria...vs...

lemau


Ummi nak amik gambar hiasan tuh tapi terambil sekali gambar mamat mana tah...maap ye...


2 comments:

  1. wah kak, kalo 3hari 2malam mmg puas la anak2 berendam ;) ... syiokkkkkk

    ReplyDelete
  2. Nieja

    tula pasal
    memang pueh hati dorang
    mak dorang ni je yg x pueh hati..haha

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages