Wednesday, December 15, 2010

My lil' bam bam

Lagi seminggu my lil Firas akan masuk umo 4 bulan
tapi takde jab untuk 4 bulan
meaning,
tak taulah berapa berat dia bila masuk umo 4 bulan nih
next jab is next month waktu umo 5 bulan

pape pun,
jom layan his piccas
waktu kami otw balik ke KL last week


see my lil' bam bam...sedang menjeling Abang yang tgh nak enterprem buat 'peace' sign tu


gewammmm Ummi kat Firas tauuuuu


closeup...dagu yang dah bercantum ngan leher daaa

muka terkejut

hi Ummi...


17 comments:

  1. Cepatnya rambut dia dah tumbuh semula.

    Kenapa pulak 4 bulan tak boleh tahu berat kak? Kalau di klinik kesihatan kerajaan, 4 bulan pun kena datang untuk check berat walaupun takde imunisasi yang perlu di ambil. Sebab Arif hari tu kena datang, next week dia dah nak masuk 5 months kena inject lagi kan..huhu.

    ReplyDelete
  2. wahhh semangatnya..sama cam my aleeya..at 5 month baru2 ni, 7.4kg..kot2 firas ni lebih lagi hehehe..

    ReplyDelete
  3. nieja,

    aah bolats cam kakak syafiqah(sulung) kecik2 dolu

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. fiza,

    memang pipi dia sokmo kene gomol

    ReplyDelete
  6. ida,

    haritu 3 bulan=5.9kg
    lagi seminggu masuk 4 bulan ntah le brp kg lak

    ReplyDelete
  7. yus,

    aah...rambut dia lebat n kasar...sbb tu cepat tumbuh..tak macam alysha dulu rambut halusss n lambat tumbuh

    akak duk pegi klinik swasta je..ooo 4 bulan pun kene g timbang berat eh?
    hemm..boleh ke g klinik kerajaan kalo all these while duk g klinik swasta ye?takut kene marah laks

    ReplyDelete
  8. mmg bam bam sungguh kak...alhamdulilah...sihattttttttttt gitu...

    ReplyDelete
  9. firas makin bulat! ^_^

    p/s: kak ina, nadiah ada tag GA utk kak ina. tgk di blog contest nadiah:
    http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/hijab-contest-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. mieja

    aah..mmg menggeramkan sume org esp kat drumstick dia

    ReplyDelete
  11. lin,

    dulu kuar kecik cinonet je smp leh nmpk tulang...sedar tak sedar dah besar bam bam gitu

    ReplyDelete
  12. Nadiah

    oh ada GA gak ye..nnti akak g amik..thanks

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages