Monday, December 20, 2010

Jom bersenam

Hari Ahad lepas kami tak kemana-mana
haruslah kan...
hari Sabtu tu dah gigih berjalan dari pagi smp ke malam
dari Tesco St. 18 Ipoh-Giant Manjung-TF Bt Gajah

pagi Ahad tu cuaca best sangat
tak panas langsung
sejukkkk jek

Ummi, Kakak n Alysha decide nak ke uni. lake
singgah kedai dulu beli roti
bukan untuk mamam ye
tapi untuk fish feeding
macam² ikan ada kat lake tu
ada lampam,talapia etc.... termasuk sekor biawak besor..huhu

dah selesai fish feeding
Kakak n Alysha dah mula berlari² anak
while Ummi briskwalking
nak jogging takleh
sebab tapak kaki Ummi ni cam injured sket
muscle dia sakit
tapak kaki pun ada muscle ke ek?

tasik uni. ni luas
memang berfeluh² walau hanya berjalan laju
tapi sangat best
sebab student tgh. coti
so x ramai orang
dahtu...pagi Ahad tu sangat indah
cewahhh
bunyi burung² galak berkicau sana sini
indahnya ciptaan Allah





Kakak n Alysha gigih berjogging

ada pondok rehat

jom bersenam cara Alysha


asal nak diambil gambar jek ..dan dan terus buat mata kecik..isk


besar kan tasik nih


ada jogging track


sapelah yg gumuks nih ek?


jauhnyaaa Alysha tinggalkan Ummi ngan Kakak

subhanallah...cantiknyaaa

babai semuaaaaaaaaa

7 comments:

  1. alysha kelakar jer

    mana ada gumuk :)

    ReplyDelete
  2. Mak Su

    ala..dah gumuks la lps bersalin Firas nih

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa hirup udara segar...
    comelnya alysha...:)

    ReplyDelete
  4. minggu lepas saya pun pergi jogging, dah lama tak jogging, 3 hari betis tegang! heeeeeeee
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete
  5. mieja

    mmg fresh sungguh pagi ahad haritu...

    ReplyDelete
  6. sweet...

    wahhhh...lagi best...3 hari joggin g tu..

    ReplyDelete
  7. best nya dpt jln2 laju sambil memeluhkan badan di tepi tasek... kalo lah dekat....

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages