Wednesday, December 29, 2010

Firas Zahin's first shoes

Betis & peha si Firas memang bambam
booties dia dah lama tak muat
socks muat untuk tapak kaki
tapi ketat di bahagian betis
isk...sian anak Ummi
tapi Ummi pakaikan jugak
sebelum pakai tu
Ummi tarik n regang2kan dulu
socks tuh
supaya tak grip kuat sangat kat betis montoks dia tu

last weeekend pegi Jusco
dapatla rembat sepasang kasut comel untuk Firas

comel² kan baby shoes....geram jek macam nak angkut borong sumer sekali




aik...?ini pun kasut si Firas gak ke?siap ada bunga² lagik???
ekceli ini Alysha's first shoes...penah ada kat entry lama kat sini
hadiah dari ex-boss Ummi wktu keje kat *kram dulu
thanks Ita *wink*


8 comments:

  1. wah sudah berkasut yer firas
    bestnyer firas bleh bambam
    shifa kurengla bambam dia tp panjang :P
    well kasut alysha tu ciut sgt

    ReplyDelete
  2. sumimie

    aah tapi time nak jejalan jela..kat umah pakai socks..alysha dulu pun x bambam...si firas ni cam kakak sulung dia dulu..bambam

    ReplyDelete
  3. alorr...sure comel sgt if dah kene kat kaki firas tu...hehhe

    ReplyDelete
  4. Ila...

    barang bebdudak tecit kan sumer comei2

    ReplyDelete
  5. rose

    aah..mmg elok terletak jek kat kaki montoks dier

    ReplyDelete
  6. wah cantik la kasut tu yang girl punyer tu cun...tapi kaki budak2 cepat besaq la kan pastu kasut diorang ni lagik mahal dari kasut orang dewasa

    ReplyDelete
  7. anje

    betul tuh..brg2 baby nih lagi mahal dari brg2 kiter :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages