Tuesday, March 15, 2011

Nothing much...

Mood tengah tak elok
Ummi demam+selsema since hari Sabtu
today demam dah baik
tapi selsema masih tak ilang²
hampir satu family tak sihat
.
Ummi - demam selsema
Firas - batuk berkahak
Alysha - demam+ batuk berkahak
Kakak - demam + batuk berkahak
Abgcik - batuk
.
bila diri sendiri tak sihat
terasa makin berat
bila anak² yang kecik pun x sihat
malam² Alysha bangun batuk² n muntah
si Firas pulak time batuk teruk aritu pun asek bangun malam
sebab tak puas menyusu
.
malam ni pasti sepi
rindukan Alysha tido di sebelah Ummi
kdg² rasa sesal sebab x dpt berikan byk perhatian kat dia
since xde bibik nih
sedangkan dia masih perlukan bykkk perhatian dari Ummi
.
plannya hari ni hanya Abang & Abgcik
yg ikut Ayah yg outstation ke Penang cum balik kg.
tapi bila Ayah balik sini since last Friday
dah asek melayan Alysha jek
maka Alysha dah xleh nak berenggang ngan Ayah
.
dia pun ikut Ayah sekali ke sana
sedeynya Ummi
Ummi ajak stay sini dia xnak
'nak ikut Ayah' katanya
takpelah
.
biarlah dia habiskan masa bersama Ayah pulak
bukan tiap² hari Ayah bersama dia
since dia lahir lagi Ayah mostly akan jumpa dia during weekends je
tinggallah si kecik manjer kat bawah ni dengan si Kakak
yang setia temankan Ummi
.
muka blur seolah²
muka macho

muka senyum (baju 6-12 mos pun dah sendat ye dik)


hepi time

(suka tgk baby yg lom ada gg sengih/ketawa...so cuteeee)







6 comments:

  1. mmgkan gitu. bila diaorg hilang di mata mesti rasa sungguh sungguh 'sedih'.

    ReplyDelete
  2. Anak-anak ana pun, masa mula dah kenal dgn tok baba dan tok mama depa, akan tido kat kg kalo ana balik. Tp dah makin besar ni, dah xmo pula. Mgkn sbb depa tau, kalau x ikut ana dan cik abg balik, pasti x dpt ikut jalan2.hehehe...kaki jln..

    ReplyDelete
  3. ana

    ooo dah besar nih xmo balik kg sendirian dah ye

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages