Friday, March 18, 2011

Wendu kat budak kecik nih

Dah 3 malam Ummi tido tanpa Alysha di sisi
bib aka kakyong ada bertanya, 'Alysha masih tido celah k*tiak Ummi lagi ke?'
well...takdela bebetol celah k*tiak lagik
tapi masih nak tido kat sebelah Ummi
bila time tido nak ditepuk bonbon dia lak
.
kekadang sian dia bila Ummi marah
yela kan..si Firas biasanya kol 8.30pm dah merengek nak tido
kalo weekdays
bila Ummi nak tidokan Firas jek
dia pun sibuk masuk naik atas katil n suruh tepuk bonbon dia gaks
mana la Ummi tak marah
padahal dia bukannya nak tido pun
saje jelessssssss sebenarnya
.
sian dia
dia nak perhatian Ummi sebenarnya
wenduuuuuuuuu sangat kat Alysha
sunyi rumah bila si kecik notti Ummi tu xde
insyaAllah harini semuanya balik
puasla mandi pool semalam ye Alysha?
.
pic kat bawah ni waktu dia demam x sihat last week
Ummi bawak dia datang opis kejap
sementara nak tunggu klinik buka
kununnya
alih2 pas jumpa doc meraung takmo g nursery
so bawak le datang opis balik
tak senang duduk Ummi dibuatnya
ada je bende dia nak kaco
so, Ummi print gambar cartoon banyak2
and suruh dia kaler
baru le mau duk diam
.
gigih melukis

peace kekunun tapi x jadi


gaya apatah but I likeeeee!




4 comments:

  1. saya faham bagaimana perasaan akak.

    saya sendiri pun memang akan sedih berpanjangan kalu berpisah lama dengan anak2.
    ;((

    ReplyDelete
  2. lin,

    itulah perasaan seorang ibu kan :)

    ReplyDelete
  3. alysha rindu nak bermanja dengan mama dia

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages