Tuesday, April 21, 2009

Alysha again

Dah lama tak tepek pic budak tecit sorang nih...dah memacam akal dia...

sekarang ni...dah pandai amik both kasut comel dia mintak Ummi pakaikan...then, tunjuk luar ajak Ummi bawak dia kuar


ni kasut kesayangan dia...saiz 4

then, kalau nak susu...siap amik kain nappy dia siap-siap...then mintak 'tete.....tete'

kalau nak minum, dia tunjuk kat meja sambil sebut 'nak ateh...'...kalau nak makan pun 'nak...ateh' jugak....

gerammm sangat kat dia sekarang nih..suka gomol-gomol dia

manjaaaaa sangat ngan Ummi & Ayah...

suka pic dia time nih sebab nampak macam berisi je


dah masuk tak pandai kuar pulak




belek ape tu dik?


khusyuk sungguh...sampai monconggg mulut tuu




senyum sikitttttttt



4 comments:

  1. salam Hez,

    wah, dah pandai melayan diri sendiri.. men sensorang jer dlm tab tu... :)

    ReplyDelete
  2. kakyong

    sejak dia dah besar ni dah pandai bawak diri dah...cumanya,ummi dia kene sentiasa depan mata dia gak

    ReplyDelete
  3. Alysha comell yang semakin bijak..=)

    mmuuaahhs Alysha

    ReplyDelete
  4. Padnani

    tengs...hihi...alysha muahsss back

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages