Monday, April 13, 2009

Cute Baby Contest

Terpanggil Ummi untuk masuk bertanding...sesape nak vote for Alysha...silalah ye klik link di bawah...hihi

This Cute Baby Contest is organized by Mama_Aqish. ( 03/04/2009 to 19/04/2009 ).





Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda:

ALYSHA IMAN

-Dia penawar jantung kami sekeluarga...ummi, ayah,kakak,abang-abangnya(kalau kakak abang balik sekolah pun, orang pertama yang dicari adalah adik kesayangan si Alysha)

-Dia sangat comel(baby semua pun comel kan :) )

- Dia suka menolong Ummi membuat kerja rumah...contohnya...suka menyapu sampah, menumbuk bawang dan banyak lagi

-Dia amat gemar membaca dan menulis walau hanya dia seorang yang faham tulisannya yang amat UNIK sekali

-Dia sangat manja...sangat peramah...dan suka menyanyi

-Dia mendapat khasiat dari susu ibu sepenuhnya sejak lahir hingga kini...alhamdulillah



Mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest?

-Di mata seorang ummi(ibu/mama/emak/mommy/amma etc), anaknya lah yang paling comel..paling lawa..paling kacak...jadi di mata Ummi, Alysha lah paling comel @cute

-Dia di antara anugerah Allah yang terindah buat kami semua

4 comments:

  1. cute jer dgn doll nyer tuh.. hahah, Anis takde doll kesayangan.. & tak pandai nak sayang2 doll pun.. bantal busuk ade ler... kihkih

    ReplyDelete
  2. ala..la..la...tomeinyer mcm nama dia gak. Kak Ina, nnt kita buka club nak? Iman's club..hehehe....

    ReplyDelete
  3. kakyong

    Alysha ada bykkk sgt doll...ada yg mmg khas utk dia tapi yg banyaknya kakak dia punya dulu...yg dia pegang tu pun kakak dia punya dulu...doll tuh leh nangis n leh sumabt botol kat mulut dia hihi

    ReplyDelete
  4. Fiza

    wokeh....Iman's Club....cantekkk

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages