Monday, April 13, 2009

Teluk Batik again...


SOOOOO PEACEFUL.....I JUST LOVE THE SEA


Alysha tengok ape tuh?



Dah lama nak tepek story pasal pegi Teluk Batik ni tapi asek bizi manjang...ni Ummi tepekkan...kami pegi early in the morning...bertolak dalam pukul 8 lebih dari rumah...sampai sana about 9.00 am...just nice...tapi dah nampak mendung semacam je...Alysha tidur dalam kereta...so bila sampai sana tu dia macam blur-blur mamai-mamai sket...pulak tu bila letak dia atas pasir...dia macam rasa pelik...rasa geli kot kat tapak kaki dia..nak menapak pun tak berani...so, dia cuma tengok je abang kakak dia mandi laut dari kejauhan...

Ummi masak cucur udang & egg sandwich...dan beli nasi lemak 6 bungkus.....malangnya, tak lama lepas tu...awan makin gelap...angin makin kuat...sampai habis bertaburan ranting+daun pokok kat atas lantai pondok rehat kami tu...Ummi dah ngeri sebab angin mengganas betul...buatnya hujan ribut nanti, mana nak cari shelter...cepat-cepat Ummi panggil semua naik dari mandi laut & tukar baju...Ummi ajak Ayah pegi umah kaklong Ila nak amik kain pasang Ummi+kakak untuk dibuat baju sedondon wedding Ayie nnti...hihi







5 comments:

  1. salam Hez,
    bila pergi ni? macam tak ramai orang jer? best kalo org tak ramai... tapi bila cuaca tak menentu, potong stim jer kan..

    ReplyDelete
  2. teluk batik? inilah tempatku berkayak dr pagi ke petang masa OBS dulu.. huhu.. serik wooo.. tak pasan cantik lak ek..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kakyong,

    ekceli pegi nih last 2 weeks...on saturday morning..maybe sebab pagi lagi...orang lom ramai kot..kalo ramai sangat mmg x best

    ReplyDelete
  5. Ira

    yeke berkayak kat situ?outbound ek?heheh....cantekkk wooo pantai dia

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages