Friday, April 10, 2009

Tag from nadyne




Tag dari nadyne




1st, download your favourite photo using effects at http://www.photofunia.com/



1. Do you think you are HOT?
dah tua-tua nih...xde maknanya hot-hot nih

2. Why do you like this picture?
my sweet cheeky lil' one...

3. When was the last time you ate pizza?
Last 2 weeks

4. The last song you listen to?
Matahariku - agnes monica(tgh dengar)

5. What are you doing right now besides this?
minum kopi

6. What name u prefer besides yours?
manja???hahaha...geli lak

7. People to tag
1. Bib
2. Erl
3. Arnie
4. Adex
5. Nieza
6. Ira
7.Wawi


8. Who is no.1? My old fren Bib...suka berceloteh dalam blog dia ttg kehidupan harian bersama anak-anak comel

9. No.3 is having relationship with?hubby dia la

10. Say something about no.5? A calm mother o f2..dah jumpa kat PD dulu

11. How about no.4?Suka tengok anak-anak twin gegirl yg sungguh comelll

12. Who is no.2? Seorang shopaholic mommy of 2(due for 3rd baby anytime now)-pon dah jumpa wktu Ummi buat mini open hse kat Semenyih dulu

13. Others
No 6 – sangat creative dgn scrapbooking---baby=Ayna
No 7 -seorang yg comel macam anak2 dia yg comel jugak-yaya & haikal

14. Sila jwb TAG ni yer kengkwn!!

6 comments:

  1. K Ina.. dh jawab yea tag..
    Dah berwajah baru.. dah besar dah anak sulung yea..
    semua comel2 belaka

    ReplyDelete
  2. salam Hez..

    3 org telah tag I tag ini.. termasuk u 4 org.. hahah.. nanti i buat.. kira 4 in 1 ler nanti.

    ReplyDelete
  3. err.. kak ina,,
    ku dh penah jawab tag ini sblm ni..
    ku xyah buat la eh..?
    aci tak? hehe..

    ReplyDelete
  4. nadnye...

    aah anak sulung dah besar...ummi dia pon bukannya muda lagi hihi :)

    ReplyDelete
  5. kakyong

    wah...4 in 1 la nih...sekali jalannn

    ReplyDelete
  6. Ira

    owh dah penah buat ye...kira beressss

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages