Friday, April 24, 2009

I'm lucky...at last

Jam dah pukul 11.42 malam..tapi mata lom mengantuk...haishhh..penangan kopi 2 cawan waktu event siang tadi le nih...topik malam nih tentang tuah Ummi


Ummi ni memang masuk kategori kurang bertuah bila masuk bab-bab lucky draw nih...seingat Ummi...baru 3

x Ummi penah merasa nama dipanggil untuk terima hadiah lucky draw...





kali pertama-cabutan saguhati Sijil Simpanan Premium (tahun 2001 kut)

kali kedua Family Day ofis lama---dapat hamper makanan(tahun 2006 rasanya)


kali ketiga-petang tadi,AGM kelab yg Ummi masuk---dapat Panasonic iron(tahun 2009)



Ummi dapat yang macam gambar kiri tuh...PINK KALERRRR....suwittttttttttttttttttttttt sgt...hihi

syukur alhamdulillah...ada gak tuah kan...hihi





fuhh...tak sia-sia Ummi stay put sampai ke akhir event...kalau ikutkan perancangan asal, Ummi dah nak chow ngan auntie Yus sebaik saja acara makan-makan selesai....makanan memang banyakkk...pelbagai...mee sup, popia goreng, bubur jagung, agar-agar cendol, kek pandan lapis, kek coklat moist yummyyyy dan fruits...then , ada cupcakes comel-comel lagik

6 comments:

  1. salam Hez..

    heheh, masa koje ade le peluang dpt cabutan betuah.. yg dok rumah 24jam ni, agak2 nak tunggu lucky draw aper erkkk.. hiii :D

    ReplyDelete
  2. akak, asu lagi le teruk...langsung tak pernah dapat lucky draw sampai asu pernah guna taktik kotor untuk bagi nombor asu terpilih...teruk kan daku?

    ReplyDelete
  3. kakyong

    huhu...lucky draw ngan anak2 jela...takpun tunggu liucky draw dari hubby sekali sekala bwk jenjalan :)

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Apa khabar kak ina family?

    Wah..lg seronok menggosok baju la lepas ni ye:)

    ReplyDelete
  5. PadNani

    kabar kurang baik...alysha tgh demam panas huhu

    hehe..simpan dulu iron tuh..tunggu iron lama rosak dulu

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages