Tuesday, April 14, 2009

Wedding card





cantekkk kan kad dia...zaman Ummi dulu kad biasa-biasa je (tapi wangi ooo)



Ummi baru terima parcel dari Wan...kad undangan perkahwinan Ayie(adik Ummi yg bongsu)...alhamdulillah...dah nak kawen pon adik bongsu Ummi ni...walaupun Ayie nih yang paling bongsu...jarak umo Ummi(sulung) dengan Ayie adalah 10 tahun...tapi Ayie sangatlah independent..kalau nak compare Ayie yg bongsu dengan Ummi yang sulung nih...she's wayyyy more independent than me...I salute her for that characteristic....keep it up Ayie!!!!Ummi nih memang bertuah la dijodohkan dengan Ayah...sebab Ayah banyak ajar Ummi supaya berdikari..kalau tidak...ntah apa la dah jadi dengan Ummi nih...lembekkkk je...sumer nak harapkan orang...

haippp..melalut la pulak...well...aturcara wedding Ayie ni seperti berikut: 1 May - nikah di masjid....2 May - majlis kenduri kahwin

kalau ada sesape yang stay kat Sg Petani, Kedah tu...bgtau la ye...nantI Ummi bagi address jemput korang datang ye...

4 comments:

  1. alhamdulilah...lengkap sudah semua adik beradik akak dah berumahtangga...

    ReplyDelete
  2. lin

    alhamdulillah...ini yg terakhir...moga-moga majlis tu nnti berjalan dengan lancar..AMIN

    ReplyDelete
  3. Salam Hez,
    Tahniah, adik ipar org mana??!!

    ReplyDelete
  4. kakyong,

    ya tima kasih..bakal adik ipar org KL jek..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages