Monday, April 27, 2009

Pertemuan 6 mata++ di Satay Kajang Haji Samuri

dari kiri:CikJa(adik Haza) mendukung Iki, Haza mendukung Naufal, Ummi, kakak, Sue mendukung Alysha



ntah apa2 je tajuk entry ni kan...Ummi pon tatau nak buat tajuk apa

anyway, last 2 weeks Ummi+kids balik KL...at d same time, Ummi reorder CD lunatots+ extra inserts by courier dari Sue santek...rupanya, Sue terlupa nak masukkan inserts dalam parcel tuh...so, Ahad malam tuh tanpa kami berjumpa secara adhoc sebab Sue nk bagi inserts tuh by hand je terus...Sue cakap Haza pon nak join sekali...wahhh...best nih...the more the merrier...lokasi pulak memang best la...Satay Kajang Haji Samuri....

yang tak bestnya, Alysha dah mula mengantuk sebab dia memang tido cepat memalam...si Naufal lak demam..taknak duk diam...jenuh ummi dia melayan...sian Naufal...tapi, he's sooo cute...beza dari gambar yang Ummi penah tengokasek layan blog hopping kan....si Iki lak macho jek...sporting...dalam blog payah nak tengok dia senyum...in person, sooo cheeky...asek buat senyum senget comeyyy....

Sue nih kecik molek je orangnya...tapi semangat juang tinggi....Haza lak selim-melimjeles akak tau tapi gaya pertuturan dia matanggg...maloo lak Ummi yang dah tua-bangka ni harap appearance je matang tapi ......hehe...

anyway, best sangat dapat jumpa korang...2 jam rasa macam sekejap je...yg best tuh cik abang2 kita..memula kita jek duk berborak..then bila kita bangun duk layan anak sambil sambung borak...diorang lak duk gather borak sakan sampai takmo balik

6 comments:

  1. wah..meriah nya...sesekali balik KL dapat jumpa member-member ek...

    yang kita ini bila lah ada rezeki nak jumpa kak ina
    :(

    ReplyDelete
  2. Bile lah blh jumpe kakak ku sorang nih........

    ReplyDelete
  3. lin...

    adehhh...asek xdek rejeki je kiter nak jumpe ek...haziq pon dah nak 2 thn umonya..blom penah jumpa secara live lagik :(

    ReplyDelete
  4. mama qisya...

    ada rezeki tak kemana...tunggu adik qisya kuar kuts

    ReplyDelete
  5. oh dah dekat tu sata samuri. heheh k ina, nnt roger2 lah mirah juga klu turun kl.. :)

    ReplyDelete
  6. mirah

    laaa...dekat ke?mirah duk mana?isk..kalo ku tau,leh roger2 arituh..takpe...next time insyaAllah

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages