Sunday, October 24, 2010

'Adik'???


Alkisahnya, semalam pegi TF Bt Gajah..pastu singgah ke bahagian lingerie kan
Ummi amik 1 untuk Ummi dan plan nak beli 2 untuk Kakak
tapi dah tak sure saiz apa untuk Kakak
sebab anak dara Ummi tu kan dah makin besar

dalam Ummi duk pikir nak amik saiz 32 or 34 tuh
promoter tu pun tanya le
disebab kan Ummi tengah belek bende yang comel2 lote flowery kiut2 tu
dia pun tanya

'untuk adik akak ni ke?'
sambil tunjukkan si Kakak
haaa???
adik?????
Ummi pun kontrol terkejut japs
sambil betulkan 'untuk anak akak ni ha'


sambil jejeling kat Kakak
takkan le 'semuda' tuh Ummi ni
or sebab Kakak yang makin matured kuts
huhu....beza umo 26 tahun tuuuuuuuu

4 comments:

  1. kak ina awet muda la tu.... apa rahsia anda?

    ReplyDelete
  2. lia...
    xde maknanya awet muda..dah dekat umo 40 daaa...maybe sbb anak akak dah tinggi nak sama ngan akak kut

    ReplyDelete
  3. betul kak.. akak nampak muda.. alah, apa ada pada usia tu.. nombor jek.. hehehe..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages