Thursday, October 28, 2010

Baru 4 hari bekerja tapi....


tapi apa kekawan...?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi ni ha....asek makan free jek
picture from google

morning tea la(nama je tea tapi kuih 3 jenis+fruits)
lunch la (superb lunches ever)
evening tea la ( again 3 jenis kuih sedaps amat +fruits)

adehhh...
ada event pulak dari monday-thursday
ada visitor dari NZ dan juga event department
sudahnya...asek makn dan makan dan makan
dahle caterer tuh memang mabeles babe...
pakeeza catering
pergh.....

camno nak buatkan..
dah makan free
sedap lak tuh
makan je jawabnya
takpela...
Ummi ada 18 hari nak kene ganti dek bersalin bulan poser arituh
huhu...

6 comments:

  1. Adeh kak, yus ingatkan itulah menu yang akak makan kat office, rupanya pic ehsan google..hihi. Kalau yg kat pic tu kak, mmg terliur ler...hehe

    ReplyDelete
  2. isk...bukanle pic sebenar tuh..kalo le itu menunya...kompem kene poser ganti sebulan nak kurus balik..hehe

    ReplyDelete
  3. hez,
    sementara ade event ni... layanz jer...
    dah habis event.. pose ler... ;)

    ReplyDelete
  4. kakyong bib..

    tulah..dah rezeki makan free kan,..kan...kan

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages