Friday, October 29, 2010

Telepathy???



Pernah dengar word 'telepathy'?
Pernah alami 'telepathy'?
Ummi baru je alaminya tak sampai sejam yang lalu




Ingat lagi previous entry Ummi tentang Mei Tai?
Ummi duk kecur liur tinginkan mei tai sangat2
memang gatal dah tapak tangan rasa nak click order online tuh
memang berkenannnnnn amatttt




tutp-tup dapat call dari Ayah tadi
yang tengah outstation kat Miri,S'wak
believe it or not..
antara barang yang Ayah borong kat sana
adalah BABY CARRIER
huwaaa..
punah harapan Ummi nak beli mei tai
Ayah cakap baby carrier tu bagus sebab
boleh adjust multi position
dan bila pakai pun x lenguh




Ummi pun bagitau Ayah yang Ummi baru jek
nak beli Mei Tai
respond Ayah...'ha???Mei Tai?apa tu?'
huhu...bukan senang nak explain kat Ayah
cuma Ummi stresskan kat Ayah
yang Mei Tai ni buatkan baby melekap kat dada kita
dan bahu x sakit


adeilaaaa
telepathy le kununnya ni
sama2 memikirkan benda yang sama
pada masa yang sama
bukan sekali dua
dah banyak kali terjadi macam ni
banyakkkk kali
tapi selalunya telepathy yang terjadi
bawak kegembiraan
tapi kali ni
Ummi frust
sebab x dapat beli Mei Tai
huhu...

atau Ummi buat dunno jek
beli jugak Mei Tai nih
sebab Ayah tak cakap pun x boleh
ringsling tu Ummi leh la letgo
takde la membazir lak
ada banyak2 bende ni kan..kan..kan..

4 comments:

  1. alahai kesiannya akak..hehe..faham perasan akak mcm mana..apa kata akak tunggu suami akak balik dulu n tengok baby carrier tu mcm mana..kut2 la berkenan gak ke..hehe..kalau agak2 tak berkenan tu, apa lagi kak...order je..hehe..btw, cantek2 gak mei tai di manjaku tu kan..mujur la dah ada satu..yg mei tai ayu pakai tu dah beli dah dari rozy..hehe..

    ReplyDelete
  2. ayu...

    tulah..kene tgk dulu kan..ntah2 jatuh cinta pandang pertama lak kan

    ReplyDelete
  3. hehe.. takpelah..
    baby carrier tu, hasben akak yg guna kalo nak carry baby.. time akak carry plak, gunalah meitai.. kuang kuang kuang..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages