Thursday, October 21, 2010

Hadiah dah sampai...bestnyaaaa




Masih ingat lagi entry ini di mana Ummi menang lucky draw anjuran onebabyworld.com?




Disebabkan pembelian barang dari onebabyworld yang Ummi buat sebelum ni semuanya dialamatkan ke ofis Ummi..maka hadiah lucky draw ni pun sampai ke ofis Ummi last week








Just now sorang officemate Ummi dropped by kat umah Ummi tolong hantarkan hadiah yang Ummi menang...Ummi sangkakan hadiah biasa2 je sebab maklumlah, consolation prize je kan




tapi rupa2nya memang BESTTT sangat hadiahnya....




ini yang Ummi dapat :


-2 boxes Autumnz Breast milk Storage Bags 7oz





dan 2 units Autumnz milk storage bottles




dan juga ini...laundry mesh bag


tengkiussss to onebabyworld.com.....nanti Ummi beli banyak2 barang lagi ye :)


fuhhh...

seolah-olah saje nak bakar lagi semangat Ummi yang kekadang goyang untuk fully BF baby Firas nih...

hemm...

8 biji botol Bumblebee yang Ummi beli dulu pun still masih duik elok je dalam kotak...

milk liners YouHaveABaby sekotak pun lom bukak lagik...

storage bottles Medela yang 6 bijik tu pun baru guna 1 biji je...

yang duk guna sekarang nih Playtex liners baki dari BF Alysha dulu ada hampir segulung...

huhu...
kompem le pasnih takyah risaukan milk storage bottles/liners for 2 years kut...huhu

3 comments:

  1. baguslah kak, ada hadiah membakar semangat... akak boleh! gambatte!

    ReplyDelete
  2. aida..

    yeah...kasi bakar itu semangattt

    yan..
    alhamdulillah

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages