Tuesday, October 5, 2010

Perjalanan balik ke KL

The last time Ummi drive sendiri long distance adalah waktu nak bawak keta Iswara dari KL ke Perak in 2007...and the second time travel jauh was last Friday...huhu...lama betul x drive jauh2 nih tapi ntah nape kali ni Ummi konfiden je..takde rasa ragu-ragu...dan syukur Allah permudahkan perjalanan kami...anak-anak duduk diam-diam je dalam keta, takde gaduh-gaduh...keta kat highway pun tak banyak..memang smooth perjalanan...Alhamdulillah
.
Keje si Kakak rupanya duk snap gambar guna hp Ummi...so banyak le picas dia..hehe..meh layan gambar ye
.
photographer aka co-pilot

Kakak lagi...muka kelegaan dah selesai UPSR


the pilot...tak perasan pun gambar diambil..huhu...hari ke 39 berpantang...x macam org pantang pun



Kakak Alysha with her notti face kat RnR Ulu Bernam

beriya nak makan mihun sup..alih2, makan 1/3 jek





4 comments:

  1. hez..
    supermom... gigih demi anak2...

    ReplyDelete
  2. kak ina,

    kagum dgn kak ina:)
    kakak dah hbs UPSR.....mesti ummi dia pon rasa lega jugak.....hikhikhik


    PS: kak ina bawak achik Grandis ker tuh? :):)

    ReplyDelete
  3. bib..

    demi anak2..lautan api kurenangi...huhu

    ReplyDelete
  4. mieja..

    ada masa2nya keberanian n kekuatan tu datang sendiri

    grandis?huwaaa...dah beli exora baru hubby bgtau psl grandis nih...not bad the price kalo kete 2nd

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages