Wednesday, March 11, 2009

Walking 'push walker'???

This entry dah lama Ummi nak publish...tapi tiap kali nak upload video mesti FAILED....dah dekat 2 bulan Ummi mencuba tau...grrrrrrrr...alhamdulillah...at last, berjaya jugak video nih meloloskan diri menempel kat sini....layannnnn

Waktu Alysha belum boleh berjalan dulu...awal-awal lagi Ummi belikan activity push walker brand Tesco...okeylah cuma quite ringan...senang jatuh kalau dia berpaut kat situ...then Ummi belikan pulak push to stride walker brand Playskool...memula dia x berapa suka sangat...adehhh...dah beli sampai dua push walker pun dia malas lagi nak menapak sambil menyorong...instead of pushing the walker, dia lagi suka utilize the extra function of the walker..eg. walker Tesco tu ada lots of buttons that will give lots of nice exciting sounds...Playskool tu pulak boleh jadi small push car...itu yg dia suka... but still dia taklah begitu excited dengan both walkers...

yang bestnya...
one fine day, dia sendiri 'invent her own walker
lihatlah klip video di bawah (at this time dia belum boleh berjalan dengan baik)



psst...baju Alysha pakai tuh recycle dari baju abg adam dia dulu..huhu



video video

8 comments:

  1. hehehehehehe..... so cute.... hmmm dia lebih suka yg ori py push walker.... idup punya... ekeke...

    ReplyDelete
  2. hehehe..betul2 ini live punya pusher walker kekeke..BTW, K.ina collect award dari blog mimi yer:)

    ReplyDelete
  3. Adwindaa..

    dia mmg suka buli abg adam dia..hikhik..kelakar je bila tgk time tuh

    ReplyDelete
  4. Mimi..

    tulah pasal
    uiks ada award?tengssssssssssss

    ReplyDelete
  5. salam..

    hihi.. that's gud.. utilize abang.. lucu pun yer..

    ReplyDelete
  6. K.ina,

    Aduh, gelak sorang² saya depan pc nie...


    Liza
    Putrajaya

    ReplyDelete
  7. kakyong,

    kekekek...itula alysha...dgn yg 2 org lagi tu dia x nak buat camtu lak..dgn si adam ni je yg dia paksa sampai letih org tu dibuatnya :)

    ReplyDelete
  8. Liza,

    tengs sudi singgah my blog..hihi..mmg kelakar...dia bersungguh2 suruh abang adam dia bwk dia berjalan :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages