Monday, March 30, 2009

Alysha's fiirst modern CD

Last Saturday, Ummi dapat text msg dari Maryaa bertanyakan sama ada Free CD dah sampai ke belum...masyaAllah...sesungguhnya Ummi memang dah terrrrlupa sangat pasal free CD nih...since dia dah poskan dari hari Rabu..takkan tak sampai lagik...Ummi drop by kat pos ofis..bila mention je my name..terus clerk tu cakap...'la puan kan ada collect parcel ari Khamis minggu lepas kan?nih ada lagi satu parcel kami lupa nak bagi sekali....' grrrrrrrrrrrrr.....dahla Maryaa hantar guna poslaju...^&^*^@!#$#$....parcel kecik camtu pon takleh nak hantarkan ke?Rugi je Maryaa bayar extra nak pastikan sampai cepat pada Ummi...

Tapi, disebabkan CD tu comeyyyy sangat..Ummi lupakan jela insiden kat pos ofis tu...THANKS PUAN MARYAA...saya sukeeeee sangat...cuma lom pakaikan lagi pada Alysha sbb baru 2nd prewash hari nih...
I love receiving parcel.....yeahhhhh





2 inserts



sooooo cuteeeeeeeee

16 comments:

  1. eeee.. merahnye makngah...

    jeles tul, kite x tau pun pasal free cd nie.. huhu

    -mama emma-

    ReplyDelete
  2. precious innocent

    santekkk kan merahhh menyalaaaaa


    nnti akak buka e store
    rajin2 la jengah
    kut2 ada free CD gak

    ReplyDelete
  3. kak.. ni brand ape ni?
    free lak tu..
    camne leh free?
    hahaha.. ku sgt menyibuks.. :P

    ReplyDelete
  4. brand crazy momy
    sbb penjual dia bagi free sample b4 mula menjual arituh

    ReplyDelete
  5. selamat mula ber CD kak Ina..pasni jadi CD addict cam kitorg le nampaknya...

    ReplyDelete
  6. Dayah

    memang dah addict pon...grrrrrrrr

    ReplyDelete
  7. kak ina..
    ada masa, cite plak pasal baby pouch & sling lak leh tak?
    ku agak2 blurrrrrrrrrr pasal ni..

    ReplyDelete
  8. Ira

    owh okies...nnti akak amik pic sling akak & buat review okies

    ReplyDelete
  9. kak ina,
    sya (hadif) punya kaler hijau.. hehehe.. cantek ar merah.. tp sya dah ade cd lain kaler merah.. tu yg siap request kat maryaa nak kaler hijau.. wakakaka..

    ReplyDelete
  10. cd md nie belum terjebak dengan hebat lagik...baru ada satu..
    nak bukak e store apa tu..??

    ReplyDelete
  11. mamadhea..
    tulah..dh tgk CD hadif kaler fluorescent hijau tu..menarik betul kaler dia

    ReplyDelete
  12. nadnye...

    nantikan e store akak ye utk terjebak lebih hebat..hihi...e store buat permulaan-baby products

    ReplyDelete
  13. wah.. cantik cd nampak kualiti very good.. agak2 brp RM erkkk sekali dgn insertnyer

    ReplyDelete
  14. kakyong

    mmg cantik banget...harga kalau tak silap RM45

    ReplyDelete
  15. k ina, wah dah into cd juga yea..
    mirah pun dapat free cd tu kaler kuning mak ngah lagi..hehe tak sangka dapat juga. Mujur maryaa baik poskan juga walaupun mirah list no32.

    ReplyDelete
  16. ye ke mirah?
    u r so lucky
    sbb dia hadkan smp 30 or gje kan
    :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages