Thursday, March 26, 2009

Menyepikan diri

Dah lama Ummi tak update blog sampai kakyong tegur kat shoutbox tuh hihi ....

kenapa ek?

Ummi sakit?

taklah..sihat alhamdulillah je...

Ummi merajuk?

isk..takde keje nye nak merajuk tak tentu pasal dah tua-tua nih

Anak-anak x sihat?

Alhamdulillah..semua sihat-sihat jugak

Abis nape senyap jekkkkk?????

hihi....

SEBABNYA:

INI

ummi kene attend 3 day Lateral Thinking course....


sebenarnya, kursus LT nih mmg dah Ummi belajar wktu sek men dulu(betul tak bib?)...memang diwajibkan belajar...

tapi LT yg Ummi baru belajar sepanjang 3 hari lepas sedikit berbeza...sbb ini more towards the GREEN HAT...idea generation...

to summarize :

Ummi mmg minatttt sangat this course sbb byk aktiviti(individual+group)...so,xdelah boring je dgr facilitator sorang je bebel kat depan..hehe...siap ada test lagi on the last day..alhamdulillah...Ummi dapatla Top 5 walau bukan no 1....hikhikhik


2 comments:

  1. salam ummi Ina..

    a'a.. dari form 1 dok belajor lateral thinking edward de bono (EdB).. antara fahm dgn tidak jer.. huhu.. pastu masuk UUm pun ade gak lecturer sentuh sikit lateral things EdB ni, ingat tak masa belajar Pemikiran saintifik dgn prof yusof...

    ReplyDelete
  2. kakyong...

    betul tuh?

    Prof Yusof?takkan kulupa..sbb kekadang kuterbuai2 dlm alamku sendiri(kelas besar,student ramai...ngantuk sokmo) hikhik

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages