Thursday, February 24, 2011

Bila takde selera makan nasi....

It was yesterday
breakfast kuih singgit
lunch time rasa xde mood nak makan nasi
so singgah KFC kat belakang rumah
tapau 2 snack plates for Adam & Haiqal
burger set(lupa lak nama burger apa) for Kakak
and as for me, nak order Toasted Twister asalnya
tapi ntah camne leh g tunjuk order yang ini pulak
Toasted Pocketful
hemmm
Ummi memang suka Toasted Twister
tapi Pocketful ni cam kureng sket
maybe sebab rasa cheese dia yang kuat sangat
tambah² lak ada cam nachos pulak kat dalam tuh
kureng..kureng.. pun
habis licin gak
heheh








' overdone' kut sampai itam jadiknya


6 comments:

  1. saya pun prefer twister gitu...
    ;))

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi follow saya. maaf kerana belum sempat jelajah blog anda.

    ReplyDelete
  3. Salam Ina, hmmm akak tak penah beli yg ni...dah lama tak gi fastfood. Akak rajin masak dan mereka kat dapur sendiri he he he!

    ReplyDelete
  4. lin,

    pun suka twister ye..hehe...same taste ek

    ReplyDelete
  5. kak lima

    tu yg kecur liur tgk kak lima masak macam2...klu balik parit, bolehla ina g rasa masakan air tgn akak ye

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages