Wednesday, February 2, 2011

Firas and botol susu

Dah dapat balik hp
maksudnya,
dapat upload banyak2 pic ke blog
barulah bersemangat nak blogging semula
hehe


si Firas nih berbeza banyak dari Kakak Alysha dier
bab meniarap n menelentang semula memang dah buleh
tapi...malasssss sgt. nak buat
dia lagi suka baring sambil angkat kai tinggi2 n hentam atas katil kuat2
pastu layan diri sampai terjerit sorang2


dan dia juga dah pandai pegang botol susu sendiri since last month
kalo Kakak Alysha dulu dah agak besar sket baru reti pegang botol sendiri
si Firas ni cepat lak nak pegang botol sendiri
bagusla tuh dik
awak pun dah takde bibik nak melayan
duk nursery pepandai la bawak diri ye nak...


gewammm dengan budak kecik mulut melopong nih...nak seom2 pp dier tuuuu


dah pegang botol



time nih botol dipegang Ummi




bersungguh pegang & minum



dah belek2 botol pulakkk...(agaknya duk pk nape le puting botol nih lain macam je tak sama cam yang 'ori' punyer)



dan lagi



gewammm nak geget jari2 montoks dier tuh


time nih Kakak pegangkan



4 comments:

  1. wah..pandai nya Firas..Zharief still x pandai lg..klau dpt botol tu mmg dia pegang..tp dia main2..bukannya hisap betul2..

    ReplyDelete
  2. ummi nazhan

    haa...tapi xdela lama sangat pegang botol tuh...meaning takdela sekali minum smp abis satu botol tu dia pegang all the time..hihi

    ReplyDelete
  3. Dah besar bbnya sekarang yer.. serasa macam jer baru dengar kak ina pegnen kekekeke

    ReplyDelete
  4. Za

    aah dah 5 bulan lebey dah...cepat kan masa berlalu...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages