Monday, February 7, 2011

Firas & 5 mos jab

Hari Sabtu lepas, Ummi bawak Firas gi amik jab. untuk 5 bulan...sebenarnya dah terlewat 2 minggu disebabkan kekalutan yang berlaku sejak akhir² ni plus Firas yang demam last week. Untuk 5 bulan hanya amik jab. 3 serangkai & polio kalau tak silap. Hepatitis B kat buku tu sekarang kene amik waktu 6 bulan nanti. Alhamdulillah, Firas tak nangis langsung waktu doc. cucuk ubat kat montot bambam dia...banyak lemak kut sebab tu takde rasa sakit..hehe...dan doc pesan suruh tuam kat tempat injection tu bila balik rumah nanti supaya tak demam. Alhamdulillah, tak demam pun.

Timbang berat Firas terkini adalah 7.4kg. Pergh...patutla lenguh tangan Ummi cam nak patah waktu ke hulu ke hilir hantar bibik ke airport last 2 weeks tu.



nampak jejari montoks tuuu






2 comments:

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages