Monday, February 28, 2011

Lelong...lelong...!!!

Tengah membeli belah tetiba nampak ada barang baru
bergerak² di celah² rak baju bajan baby
haip!!!!!!!!!!
ni Kakak punya kejelah nih

Ummi mintak dia pegang adik ekjap je
sebab Ummi nak pilih undies Alysha kat rak paling bawah nun
dia amik adik dia
pastu sedar² adik dah ada kat rak baju tu
huhu
sian adik


dan Ummi tak sedar pun si Kakak snap gambar adik dia
kat rak baju tu...hihi
kejadian ni berlaku waktu sopping kat Giant Seri Manjung ari Sabtu lepas

b4 that ke Tesco tak jauh dari situ

ramainya manusia

kat Giant ni kurang sket




Lelong...lelong
sapa mau beli



close up sket...
hadoyai
'Kakak baringkan saya atas timbunan panties laaa..'



tangan dah dapat barang nak main



apesal muka terkejut tu dik?




cayaaang adikkkk




































31 comments:

  1. nak beli..!!nak beli..!!bape hinggit daj comei nih?hihi

    ReplyDelete
  2. hahaha..kakak letih kot dukung adik..tu yg diletak kat situ :D

    ReplyDelete
  3. kikikikik...
    ingat lelong ape td

    ok2..sy angkat ini barang okeh? ngeee

    ReplyDelete
  4. hehehe...cute la kak... angkat bawa balik kang..

    ReplyDelete
  5. kak tie...

    huwaaaa...barang baekk nih..tak jual...kikikik

    ReplyDelete
  6. Nadiah,

    dia x sempat letih pun..saje jek malasss n nak dera adik

    ReplyDelete
  7. rose

    kekekek...Ummi dia suda angkat ini 'balang' woo

    ReplyDelete
  8. comel tau... letak atas panties lak tu...

    ReplyDelete
  9. MyRule

    nk bwk balik kasi kawan sama Ammar yek

    ReplyDelete
  10. Ekekekekeke...kesian firas, kena buli ngan kakak yer ^_^

    ReplyDelete
  11. Ada diskaun x ni? Bole beli bagu kwn ngan my lil Maher hehe

    ReplyDelete
  12. Ada diskaun x ni? Bole beli bagu kwn ngan my lil Maher hehe

    ReplyDelete
  13. fiza

    tula...kene dera ngan kakak dia

    ReplyDelete
  14. Farra


    takde diskaun...barang baekkk pny...kuikuikui

    ReplyDelete
  15. kekeke..cian adik ek..mujur dia x pusing ..risau jatuh jer

    ReplyDelete
  16. ala la la ..
    sib baik ada kakak boleh tolong ngasuh .. ;)

    ReplyDelete
  17. HAHAH..td ingat kan akak ada jual brg..

    ReplyDelete
  18. haha geli hati! alysha niiii..hehe

    ReplyDelete
  19. Suhana

    Firas ni x berapa rajin nak meniarap..seb baik gakla...tapi kalo datang mood dia meniarap..habis satu katil dia meniarap pastu bergoelk2

    ReplyDelete
  20. nieja

    kakak dah besar..kene le tolong ummi hihi

    ReplyDelete
  21. shima

    hahaha...takde barang untuk dijual..

    ReplyDelete
  22. hihi..nak beli jugak.

    Comel dia kat dalam tu kak...

    ReplyDelete
  23. huk aloh , sian dia , dah kena jual hahahaha..comeiii

    ReplyDelete
  24. sekilo brape hinggit ni kak? kekekeke

    ReplyDelete
  25. yus

    nak 'beli' kasi main ngan Arif ye...

    ReplyDelete
  26. sz

    tak timbang kilo dah..pakai angkut teross jek

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages