Wednesday, July 28, 2010

Award from n.i.y.x.z.h.a


dah lama x dpt award
award ni dtg dari nieyxzha...makyung sama cam Ummi gak




1) bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nih..

Ummi pun macam nieyxzha jugak...nak kasi award ni pada sumer follower dan blog reader Ummi...sumer punya nilai persahabatan di alam maya yg tersendiri ^_^

2) apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan..contoh :
org no 1 : peramah, bila jumpa..cakap x henti2..best..



1 - haslina: teman sebilik kat opis lama..geng lunch sama2 dolu2..ada anak cumil 2 org dan skrg gigih ber online bisnes :)
2 - bib : kenal dari matriks kulim & UUM..dulu x rapat sgt tapi since jadi blogger ni, makin rapat pulak..huhu :)
3 - mieja : kenal dlm forum.cari...otai breastfeeding tegar..yang membakar semangat kami kat forum dulu :)
4 - ena : kenal dlm forum.cari jugak asalnya...pastu bertemu kat gath. forum.cari..dan now dia jadi SAHM dan gigih ber online bisnes jua :)
5 - kak ina kl : kenal thru blogging.. pantang masuk ke blog dia..mesti merembesss jek air liur...sedapsssss :)


3) sila gtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan..

ntahle...apa yg hebat ye..takdela hebat mana...penah sesama amik cuti semata² nak terjah JCard Day...amik cuti semata² nak sopping raya kat Binwani's, Jalan TAR & SOGO..heheh


So, Ummi nak pass award ni to ALL MY FOLLOWERS & BLOG READERS...moga persahabatan kita di dunia blog ni terus berkekalan

5 comments:

  1. kak ina tq2...malu2 tucing kita dpt award nie :):)

    ReplyDelete
  2. cantiknya award..
    thanks hez...
    i byk hutang award ni.. hehehee

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages