Wednesday, July 7, 2010

Wish list b4 bersalin


Ummi ada lebih kurang 2 bulan lagik b4 bersalin
dan dalam kepala pun ada a few thing
yang Ummi wish sangat to have
b4 bersalin

antaranya:

  • new digital camera (yang ni pun nampak ensem gak kan...)


  • strap binder

  • chocolate indulgence SR

  • ketupat & gulai daging yg. mama buat
  • and final wish
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • a new vehicle yg sesuwai ngan kami yg beranak 5 nih
agak², keta nih mesti muat kami semua kan...
kalo x muat pun, 2 org. leh duk atas lembu tuh...
hahahaha
(psst gurau jek wish terakhir ni..
karang kalo tetiba ada org dtg sedekah lembu 2 ekor, payah le pulok huhu)
.
.


so...itu aje kut
my wish list for now
kalo tetiba teringat lagik
nanti Ummi hapdet kat sini
.
errr...
ada sesape sudi nak tulung
fulfill kan my wishlist tu?????
eheheh
.
(sumer piccas adalah hasilan En. Google ye)

22 comments:

  1. hoho..jgn lah k.ina wish keta camtu..kang jd betul2..kes naya..at least wish ler..keta wish ke,ok lah gak kan..ahaks!

    ReplyDelete
  2. moga tercapai semua yg dihajati.... wish la kete grand livina, tingat iklan die tu, hehe...

    ReplyDelete
  3. salam sis...pasal kamera, strap binder, as well ketupat n gengnya, saya tak dpt tolong...hehe..tambah2 kalu keta lembu tu..lagila saya tak dpt tolong..hehe..kesian kat lembu tu kena 'dera' bawa 5 beranak...tapi, kalu secret recipe (choc. indulgence) tu saya bleh tolong...mehla kat tempat saya ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Suhana...


    eheh...gurau2 jek...tapi lembu 2 ekor tuh mahal wooo...leh wat aqiqah nnti..eheh ^_^

    ReplyDelete
  5. Ash

    haha...akak gurau2 jek..karang wish yg mahal2 x termampu laks

    ReplyDelete
  6. Anna


    nakkkkkkk choc indulgence...huhu

    ReplyDelete
  7. hehe..wish yang last tu kelakar lah kak. Akak mesti dapat makan ketupat tu puas2 masa raya nanti kan. Ker akak due first day raya. Ingat masa sebelum lahirkan Abid dulu. Memang puas saya beraya sebelum tu, baru dia bersalin..hehe

    ReplyDelete
  8. semoga sempat beraya...
    kalo nak naik kete lembu kena g melaka la.... hihihiiii

    ReplyDelete
  9. salam..tang last tu yang kelakar..kena gi ke melakalah..

    amboi kemain mahalnya benda yang kamu mengidam ni ek

    ReplyDelete
  10. yus,

    akak due raya ke 2 tapi takut terawal lak..sbb alysha dulu pun kuar awal

    ReplyDelete
  11. kakyong

    AMIN...heheh...nak kene tempah dari melaka ek

    ReplyDelete
  12. kak ina

    tula pasal..kalo yg murah2 dah lama sy rembat kak...isk...

    ReplyDelete
  13. ngidam sakan ni...he he he

    ReplyDelete
  14. cantik la kamera idaman akak tu...

    ReplyDelete
  15. kak ina, sy mmg ada bengkung moden tu dr anak no 3 last yr..lps tu skrang kawan pinjam dah 2 org pinjam..lps ni ada lg nak pinjam keh keh :)

    ha part kamera tu bukan keperluan tu , kehendak :p

    ReplyDelete
  16. wahida

    idam jek...lom tentu dapatnya...kene tgk bajet gak

    ReplyDelete
  17. Farra,

    mmg berguna ye bengkung tuh

    eh kamera tu mmg keperluan sgt...esp time nak snap pic baby kt labor room..huhu

    ReplyDelete
  18. hehehe kamera tu memang bagus pun kak.. takpe la menyimpan impian, mana tau tercapai sebelum bersalin.. hehe

    ReplyDelete
  19. juelee

    best ek kamera tu?eee gerammm

    ReplyDelete
  20. kak, mmg berguna bengkung tu lg2 utk org nak pantang sesorang

    kalau tade kamera mmg la keperluan :)

    ReplyDelete
  21. Farra,

    tulah...nak kene rembat gak bengkung tu huhu

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages