Thursday, July 1, 2010

The notti faces of her


These piccas were captured last nite b4 tido..saje je Ummi suruh Alysha pose sebab Ummi nak amik pic dia...Ummi suruh dia buat sign 'peace'..tup² dia eksaited buat funny faces...heheh..
notti tau dia sekarang...tengoklah gelagat dia tuuuu

pic blur sket sebab dia tak duk diam

dah bolats mata

notti face


kuikuikui



8 comments:

  1. dah lama tak nengok akal alesya ..
    cammana la ekk dia nak dapat adik ..hihihi

    ReplyDelete
  2. Nieja

    skrg mmg notti + manjaaaaaa sangat..tula...risau nih camne le reaksi dia bila ada adik nnti...ngan bibik pun dah nak sangat skrg

    ReplyDelete
  3. kakk...dulu alysha ni kan...muka dia kan cam anak manjaa...lovely gituuuu...

    skrg kan dah nak jd kakak...so kenalaa tune apa yg patut...

    hehheheh

    ReplyDelete
  4. alysha dah nak dpt adik dah kan...jgn notti ok...tolong ummi selalu ye...

    ReplyDelete
  5. nuds

    mmgla kan...skrg dah jadik toddler...dahtu, duk berkawan ngan abg2 dia...makin melasak le jawabnya...tapi kalo ngan akak & hubby kemain manja jadiknya

    ReplyDelete
  6. wahida

    dah nak jadi kakak ni mmg makin independent...smlm dia tolong lipat insert CDs dia...cantik lak dia lipat..heheh

    ReplyDelete
  7. Rambut dia ikal ker kerinting tu kak...aksi yang comel...

    ReplyDelete
  8. yus

    rambut dia mmg kenteng kat belakang...aritu dah panjang kenteng dia..hubby potong kekunun nak ilangkan kenteng tuh...sekali makin menjadi lak kenteng dia..huhu

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages