Thursday, July 1, 2010

Sape rindukan nak tengok wajah sayerrrr?????

Kan Ummi banyak kali bagitau kat sini yang kamera Ummi hancuss dikerjakan dek si Alysha tu...so, dah berbulan lamanya Ummi tak dapat tepek pics kami sekeluarga kat sini...pic yang ada sumernya hasil kerja keras En Google



Kebetulan malam tadi Ummi gatal tangan nak godek² henfon yang Ayah kasi kat Ummi tu..dah pakai 3 bulan kut tapi tak penah terpikir nak tengok segala mak nenek function yang ada..yang Ummi tau guna --->sms, call, set alarm, set reminder, amik gambar, guna Garmin...lain² Ummi x amik tau pun


Godek punya godek...baru perasan yang pics kat dalam tu leh share online...cuba dan cuba dan cuba...boleh lak upload pics dalam tu ke Flickr...yey.....dapatla kalian menatap 'live' piccas lepas ni ye...heheh...


Piccas utama, mestilah piccas budak tecit yang bertanggungjawab menghancuskan kamera Ummi kan...tak lain tak bukan dari budak tecit yang bakal jadik kakak lagi 2 bulan --> ALYSHA IMAN


bergaya ngan sunglass Abang




























No comments:

Post a Comment

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages