Friday, July 23, 2010

Nervous...


Risaunya nak g checkup for 33 wks esok

sbbnya:

nak kene buat Meal Glucose Tolerance Test pulak
or also known as
MGTT
4 kali pregnant sebelum nih
x penah kene buat test nih
tup² kali ni xleh lepas
sebab umo dah exceed 35 tahun daaa...
doakan yang terbaik untuk Ummi ye...
AMINNNN

10 comments:

  1. salam kak. All the best. tak de apala..test sikit je tu. macam pop kuiz bagi kat student jek. hehehe

    ReplyDelete
  2. MGTT tu apa kak ina? yg kena minum air gula tu ke?

    ReplyDelete
  3. hez.. Jgn nervous or stress. Kena relax je. Insyaallah tak de pe2.

    ReplyDelete
  4. My Aqeelah,

    kekekek..mcm pop kuiz yek?

    hehe...dah buat test gula tu pagi tadi...sedap pulak air gula tu sbb perisa oren..rasa cam nak mintak tambah lak...huhu

    ReplyDelete
  5. Nadiah

    aah MGTT=test of glucose tolerance(air gula)

    ReplyDelete
  6. Kak Has,

    dah settle pagi tadi...legaaa

    ReplyDelete
  7. BAru nak kena minum..saya dah 2 kali peknen, 2x minum sbb sejarah family.insyaAllah..kak Ina tak apa2, sbb sebelm ni kan tak penah minum.just utk procedure depa ja..

    ReplyDelete
  8. gud luck hez..

    eh nak tanya spjg u pregnant ni susu bdn masih ada tak?? alysha masih BF ker?

    ReplyDelete
  9. Dayah,

    aah 1st time kene minum sbb family history xde diabetes...

    ReplyDelete
  10. bib,
    alysha dah x BF since ujung thn lepas...mmg ngam2 je tak lama pastu pegnen..mmg bila pegnen susu badan terus xde

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages