Saturday, August 28, 2010

Coolababy CD promotion is back!!!

STICKY ENTRY


MARI-MARI...HARGA MURAHHHHH


Sempena dengan Ramadan yang bakal tiba, Ummi dengan berbesar hatinya mengadakan promosi penghabisan stok CD Coolababy.
Promosi ini hanya sah sementara stok masih ada

CDs available:

Velcro RM25/piece:

Red - 1 pc
Orange - 1 pc
Blue - 1 pc
Yellow - 2 pcs
Pink - 1 pc


Button RM25/piece:

Atoll blue - 1 pc


Button Bamboo RM28/piece:

Pink - 1 pc
Baby blue - 1 pc
sold

*harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran*
jika berminat, sila tinggalkan komen di kotak komen di bawah atau di shoutbox di bahagian tepi blog

11 comments:

  1. k ina....
    nak bamboo coolababy yg kaler baby blue?

    ReplyDelete
  2. onehappyfamily

    boleh...nak 1 tu je ke?

    ReplyDelete
  3. ok onehappyfamily...reserved for you...boleh emailkan ur details kat hezlinahashim@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. hez,
    ai pun tgh nak habiskan stok..
    tp stok i byk lagi... huwaaa.. tensi selagi tgk benda ni tak habis.. malas nak niaga online bulan posa ni.. nak menjahit pulak..

    ReplyDelete
  5. BIB..

    aah kan..nnti bulan pose takde masa lak nak urus bisnes nih

    ReplyDelete
  6. memang comel comel sungguh sungguh

    ReplyDelete
  7. Mak Su,

    mmg comeyy...taknak beli ke buat hadiah kat kekawan/sedara?

    ReplyDelete
  8. salam kak,
    bole order lagi ke cd coolababy ni?
    tq..

    ReplyDelete
  9. Anonymous,

    boleh lagi...nk yang mana satu..boleh emel kat akak terus kat hezlinahashim@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam,ada lg x promosi ni?...;p

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages