Friday, August 6, 2010

Mini Celebration @ office

Tengahari tadi ada mini celebration kat office...to celebrate birthday 'boys & girls' heheh...celebrate one staff yang nak pursue PhD kat Cambridge next month & juga staff yang balik dari maternity leave...

Kat office ni memang dah jadi tradisi once in a while kami akan buat mini gathering macam ni...memang bestttt

Menu of the day:
-Nasi putih
-Bawal sweet & sour
-Ayam goreng berempah
-Sayur campur
-Tauhu sumbat
-Buah tembikai & dokong
-Sago gula melaka
-Air oren

semua lauk lazattt sangat...1st time guna caterer nih..mmg puas hati sangattt
*tapi pic lauk lupa lak nak amik..isk*

Dan yang bestnya dengan kehadiran 2 biji kek kat bawah...sangat mavelessssssssss uolssss

Blueberry cheesecake


Chocolate Moist Cake


Both cakes together


the organizer


Su Li who'll pursue her PhD in Cambridge Uni.

colleagues happy eating...


more


more


lily happily receiving her newborn baby gift

10 comments:

  1. sedapppnyer makan2...camtu mmg terasa seronok klu bekerja kan kak...

    ReplyDelete
  2. lin

    betul3x...baru le x lemau sgt nak keje

    ReplyDelete
  3. blueberry cheese cake tu memanggil2 le...

    ReplyDelete
  4. wahida

    cheesecake tuh mmg enak banget...berebut2 sumer org

    ReplyDelete
  5. kak ina....berangin oooo atas bumbung UTP...syiok...

    ReplyDelete
  6. nuds,

    tula pasal...lps makan rasa nak tertido je kat rooftop tu sambil ditiup angin...heheh

    ReplyDelete
  7. Hi :)

    Ni mcm kat UTP je..hehe. Sori kalau salah :P

    ReplyDelete
  8. Puan nadxoxo,

    yes dear...tak silap lagik :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages