Tuesday, August 10, 2010

Lunch yg kureng mantops...tp dessert yg mavelesss!!!

Lunch tadi kekununnya nak cari tempat makan yang best dan nak nikmati lunch terakhir b4 pose esok yang sedap2 le...My colleague, Lily and me cuba satu tmpt makan baru nih sbb. dengar orang cakap food kat situ mmg. sedap...cantik kedai makan tuh...tapi hanya nasi ayam aje yang ada tengahari ni sebab kedai bercuti seminggu last week & baru dibuka semula hari ni...hemm...


so, Lily order nasi ayam berempah & ribena+epal while I order nasi ayam penyet & jus epal...tak lama pastu, makanan kami pun sampai...Lily pny. nasi ayam sedap katanya sebab ayam berempah dia sedap...but mine.......sangat tasteless okay!!! nasi ayam tu memang xde rasa sgt...fine la kan...supnya pun tawar gak...ayam pun tawar kentung gitu jek...huwaaaa...dahle my set tuh paling mahal....tak daya nak abihkan nasi tu...x sampai separuh pun berjaya dimakan...hanya meratah ayam,sayur & tempe jek...


untuk menghilangkan ketidakpuasan di hati, dan since kedai tu ada jual few types of cheesecakes...kami tapau untuk bawak balik opis mamam lak...
apa yang ditapau?


marble cheesecake...sedapppppsssss sgttttttt RM4.90/ piece





pomegranate juice aka jus delima...masam2 manis...sangat sedap di tekak...dan sangat elok untuk ibu mengandung




sekian...melayan nafsu perut & tekak sebelum berpuasa esok :)

4 comments:

  1. alaaaaa k ina ni... haruslah saya mencari kek yang lemak berkrim plak ptg niiii kang

    ReplyDelete
  2. wahh.. sedap nya cheese kek itu...

    ReplyDelete
  3. ummi.

    carik jgn tak carik..esok pose karang teringat2 pulak :)

    ReplyDelete
  4. bib

    memang sedap...smp menjilat sudu...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages