Monday, January 10, 2011

AJL 25...hemmm


Ummi dah lama x tengok Muzik² yang dibuat tiap² minggu tuh
Ummi jugak tak tahu sape yang masuk final
Tetiba Ummi nampak kat TV
yang AJL25 on Sunday

so malam tadi kebetulan pulak
2 anak kecik - Alysha & Firas
dah tido lena by that time
dapatla baring² sambil tengok TV dengan Ayah
which dah lamaaaaaa sgt Ummi rasa x boleh buat macam tu
I mean, baring² lepak depan TV
since ada Firas...TV memang perkara terakhir dalam diari harian Ummi

Ummi ni peminat tegar Faizal Tahir
since dia masih peserta OIAM lagik
vocal dia memang mantapsss
persembahan takyah pertikaikan la
memang sejak dulu pun power abisss
so, malam tadi memang besttttt

selain FT, malam tadi Ummi puas hati jugak dengan
Stacy, Meet Uncle Hussein and few more
walaupun FT menang Persembahan Terbaik
tapi Frust gak sebab tak dapat 3 lagu terbaik tuh
dan terkejutttt sebab Juara AJL adalah Ana Rafali????
Bukan nak pertikaikan keputusan juri
dan bukannya nak kata lagu dia tu tak best
hemm...
keputusan dah dimuktamadkan
dan Ummi bukannya orang yang arif bidang muzik nih
papepun... FT is the BEST!!!

6 comments:

  1. Terkejut juga FT tak menang kan...Lepas keputusan di umumkan tu, suasana mcm suram jer....semua terkejut rasanya..huhu

    ReplyDelete
  2. sepatutnya FT dapat satu tempat tau...tp pelik la...dia just dapat persembahan terbaik jer malam tadi...

    ReplyDelete
  3. sy terkejut sbb ana yg menang.... rasa nyer ramai yg lain lebih patut hmmmm

    ReplyDelete
  4. yus...

    tulaaa....xde suasana sorakan mcm sepatutnya

    ReplyDelete
  5. lia,
    memang betul tuh..ramai lagi yang lebih layak bagi akak la

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages