Monday, January 17, 2011

It's now closed


HAPPY BABY CONTEST
is now closed
thank you for your participations
the result will be announced within ONE WEEK ...

10 comments:

  1. closed eh, tak sabar nk tgk wajah2 contestant yg comei2x..^_^

    ReplyDelete
  2. dah balik umah ker kak?hows baby?

    ReplyDelete
  3. baby firas dah ok ke kak?semoga dia dah sembuh seperti sdeiakala.....

    ReplyDelete
  4. eh baru nkmasuk mlm ni dh close :(

    ReplyDelete
  5. uwaaa... terlupa nak join... apa2 pun gud luck untuk semua...

    ReplyDelete
  6. thanks dh terjah, i dah follow dua-2 blog u :)

    ReplyDelete
  7. semoga baby firas cpt sembuh

    dah ckp syarat dah utk contest kak ina tu :),jgn reject ana punye penyertaan eh kak ina....muahahahaha
    dok kalut2 ngn sikecik ms buat entry tu lgsg lupe syarat wajib tu....peace

    ReplyDelete
  8. maceh sis inform nana...da folow

    ReplyDelete
  9. thanks gitau..me tak perasan..ngee..me dah follow blog little wonder..

    Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

    Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

    ReplyDelete
  10. salam buat semua...

    alhamdulillah baby firas beransur sembuh walaupun bukan sepenuhnya

    pada yang tak sempat join tu..jgn susah hati..insyaaallah akan ada lagi contest related to kids tak lama lagi :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages