Wednesday, January 19, 2011

Senarai penuh peserta HAPPY BABY CONTEST

Salam sayang buat semua....

Terima kasih atas yang sudi mendoakan kesihatan yang baik buat baby Firas..alhamdulillah, dah dibenarkan keluar dari hospital pada jam 5pm hari Isnin baru ni.

Di bawah adalah senarai penuh peserta HAPPY BABY CONTEST sebelum dibuat sebarang tapisan...ini kerana di sepanjang contest berlangsung, sy dah semak tiap entry dan banyak yang tak mematuhi syarat dan sy telah tinggalkan komen di entry masing². Mana-mana entry yang tidak memenuhi syarat akan digugurkan serta-merta tanpa sebarang pemberitahuan(kerana komen telah dibuat sebelum ini ya).

Senarai di bawah juga adalah senarai peserta tanpa pengkelasan sama ada di bawah kategori A atau B..tapi nyata kategori A ramaaaaaiiiiiiiiiiiii sangattt....so, saingan amat sengittt untuk kategori A.

Hemmm....juri pun dah fening kefaler nih....payah woo nak buat keputusan sebab semua 126 gambar dibawah amat²lah memenuhi tema iaitu HAPPY!!!!

Maka sy akan buat ikut kaedah berikut especially untuk kategori A:

  • Best 20
  • Best 10
  • Best 5
Sekali lagi...terima kasih buat semua yang sudi menjayakan contest sy ini.....























21 comments:

  1. datang semak jap..okey ..dah ada.
    good luck semua peserta kali ni..

    selamat pening2 memilih yer puan penganjur..hihihi

    ReplyDelete
  2. hehehe checked! ado... good luck kat sumer yek..

    ReplyDelete
  3. wahh.. ramai nya hepi baby...
    gud luck utk semua..

    ReplyDelete
  4. mak aii.. ramainyerr.. gudluck everyone.. salam kenal...

    ReplyDelete
  5. Yea! Ok gambar Arif ada...

    Selamat memilih ye puan juri..hehe

    ReplyDelete
  6. comeynye semua..happy2 belaka..best2..gudluck!

    ReplyDelete
  7. yey! zia ade.
    maceh pihak penganjur. hehe :)

    ReplyDelete
  8. ade.. gambar amirul haikal dah ade kat sana.. :)
    comel2 para peserta.. :)

    ReplyDelete
  9. mak ai ramainya, good luck untuk semua, tapi nape ada yang gambo tak nampak muka ek yang last tu

    ReplyDelete
  10. wah semua baby happy
    sukanya tgk!
    pengadil stanby panadol tau
    mmg tol-tol feningni

    ReplyDelete
  11. GUD LUCK ASYA SAYANG!!
    DAN GUD LUCK BUAT SEMUA Y COMEL2.. GERAM TGK!

    ReplyDelete
  12. oopss.. sori.. sy tsilap taip tu... sy dah baiki:-

    http://fasyafrina.blogspot.com/2011/01/happy-baby-contest.html

    DOB : 3.11.2008
    KATEGORI : A

    ReplyDelete
  13. my lil ariff dh ada dlm lits
    tq
    ramainya peserta heheh

    ReplyDelete
  14. hee okehh ashraf dh ada...tapiiiiii aiseh puan penganjur sila sediakan panadol + ubat sakit pala+ dn ubat tak fengsan..menag susah nak pilih pemenang suma baby comel dn gembiraaa

    ReplyDelete
  15. ouh! adam rayyan ader.. :)
    harap2 ade luck....

    ReplyDelete
  16. ok..aleesya + ayyunie ade di situ..

    ReplyDelete
  17. penyertaan sy da ada lam list..')

    comel2 la dorang nie..geram tau..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, Ahmad Danish Aiman ader tersenarai di situ. Terima kasih banyak ya.

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages