Wednesday, January 5, 2011

Nuffnang & earnings

Ya...bulan lepas Ummi dah cash outkan hasil PERTAMA dari nuff.nang setelah berblogging selama lebih 2 tahun...huhu...lamanya nak buleh cash out earning pertama tuh

...................tapi......................

lepas dah cash outkan hasil pertama tuh...earnings seterusnya lajuuuu pulak makin bertambah...dan surprisingly, hanya perlukan less than RM5.00 untuk layak dicashoutkan untuk kali kedua...hehe....alhamdulillah.......kali ni Ummi nak tunggu lama sikit baru cashoutkan... *wink*



9 comments:

  1. Ooo..kalau dah tunaikan lebih cepat dia bertambah ye kak. Saya barulah hari ni tengok amaun tu boleh di tunaikan. Apa saranan akak. Tunaikan terus atau tunggu ye...

    Baru buat entri pasal ni juga...:)

    ReplyDelete
  2. Wah...tahniah, mesti byk amountnya tu, yerlah 2 thn kumpul...hehehe...

    Sya nyer blom cash out lagi, biar byk sket.

    ReplyDelete
  3. yus,

    akak pun tak sure amount tuh cepat bertambah sebab terus cash out ke...tak sure le yus..cuba try emel direct kat nuffnang

    ReplyDelete
  4. fiza,

    eh takdela..sblm ni hazab nak cecah RM50 tuuu huhu..maybe jarang berblogging kut...skrg baru rajin sket..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah... mesti BE kencang ni... ;)

    ReplyDelete
  6. bib,

    manade kencang..takleh lawan you...huhu

    ReplyDelete
  7. bib,

    manade kencang..takleh lawan you...huhu

    ReplyDelete
  8. salam kak ina hashim
    wah,tahniah erk.rezeki anak2,kan kak
    entah bila saya nak tempek nuffnang saya ni.

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages