Friday, January 28, 2011

Snow Bear or Little Bean?

Sekarang ni tengah duk fening nak beli warmer...dulu ada maid, rendam EBM tu dalam air suam jek (tu pun banyak kali ter'tangkap' dia rendam EBM dalam air panas mendidih...grrrrr...hatiku masih sakittt)...so, sekarang ni nak beli warmer..bila google..masyaAllah, banyaknya jenama dalam pasaran...masyuknya kalo dapat rembat Avent terus..tapi, sebab banyak benda nak dibeli pas takde maid nih..so nak beli yang biasa² ajela untuk diletak di nurseri (bab nih akan distory later)...

sape² penah pakai any of the following brands?

MR BEANLITTLE BEAN?




SNOW BEAR?

Boleh kasi review sket tak???


18 comments:

  1. saya pakai little bean..guna steriliser je..kalau panaskan susu lebih suka rendam je dlm air panas, umah sy ada waletr filter elken yg dah ada air panas siap2 so takla mendidih..

    ReplyDelete
  2. saya guna little bean..warmer dan steriliser..bg saya ok jer...murah berbanding snow bear..warmer & steriliser RM 120++..klau snow bear warmer saja RM100++...

    ReplyDelete
  3. sy baru beli set ni... asalnye nak beli little bean sbb lbh murah... kebetulan saya beli skali botol tommee tippee masa tu...
    nak dijadikan cerita, kebetulan little bean habis stok. so supplier tu call sy tanya nk tukar tak, die ckp botol tommee tippee xleh masuk dlm little bean, tp dlm snow bear, boleh la adjust... die offer sy tukar tanpa caj tambahan, alhamdulillah
    so, skrg mmg guna snow bear la... so far mmg suka sgt2 guna

    ReplyDelete
  4. ramai org kata snpw bear lebih praktikal...tak tahulah....

    ReplyDelete
  5. yangyuyu,

    ooo guna steriliser l.bean je ye

    ReplyDelete
  6. ummi nazhan,

    ooo ok ye l.bean tu..hemm..cam menarik gak dah

    ReplyDelete
  7. ashanas,
    ada org ckp botol avent tak muat dalam snow bear..betul ke

    ReplyDelete
  8. x penah la guna gadget mcm ni..

    ReplyDelete
  9. sya guna sterilizer Snow Bear je. tak penah guna warmer dia. maaf kak tak dapek nak review. klu sterilizer tu, ok jek. dr zaman hadif sampai skang ok lagik.. :D

    ReplyDelete
  10. maid akak tu dah takde ye?

    Saya takde pengalaman guna benda ni semua... tak tahu nak bg review hehe

    ReplyDelete
  11. Sy guna snow bear, sejak 2009 mmg anto ke taska, so far ok

    ReplyDelete
  12. Farra

    snow bear mmg ok ye...thanks

    ReplyDelete
  13. saya baru beli snow bear
    avent muat utk snow bear
    tommee kena adjust-adjust sket la
    warmer snow bear muat utk tommee, tapi tak muat utk lbean.

    ReplyDelete
  14. Anon,

    aah kan....thanks for the info

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages