Wednesday, January 5, 2011

Alysha - 1st day orientation

Kalau last week Alysha joined Program Cuti Sek. kat kindy tu
mulai hari ni Alysha memulakan 1st day formal schooling kat sana
dah mula minggu orientasi dari 5-12 Jan
minggu suaikenal la kekdahnya

memula hantar Alysha tadi tengok muka dia dah lain macam
tak eksaited macam last week
sebabnya,
harini ramaiiii budak aged from 3-6 yo
teacher dia amik kat muka pintu
n letakkan dia duk diam² dalam group dia
bersama teacher dia sekalik

sepanjang orientasi ni
tiap hari hanya 2 jam je
dari kol 8am - 10 am
sudahnya Ummi TERLUPAAA
yang dia balik kol 10am
duk ingat dia balik kol 12pm
kol 10.15am kuar dari opis
sampai sana dah 10.25am

teacher dia bagitau dia NANGIS
time tengah tunggu Ummi tuh
adeiiila cayang Ummi

nape nangis lak
Ummi tanya
dia jawab 'tak tahu!'...huhu

agaknya sebab kawan² majoriti dah balik
tinggal dia n sorang budak lagi je duk menunggu
sebab tulah kut dia nangis
sian Alysha
my bad...!
esok Ummi tak lupa lagi tau..insyaAllah...




nampak tuh...mata still basah dek menangis

sian anak Ummi ye

isk..besar pulak tudung nih..balik karang kene alter sket


tgh nak betulkan butterfly kat flip flap Ummi yang tercabut



at last....jatuh bawah kerusi pulak la itu butterfly....selamatttt laaaa



10 comments:

  1. alahai sian alisya...ummi bukan sengaja lupa lah sayang...

    ReplyDelete
  2. alalalala comelnya alisya pakai tudung....dah prg school......dah big gurl......:):)

    ReplyDelete
  3. alahai cian dia...kejap jer dah besar...dah jadi kakak pun kan...

    ReplyDelete
  4. Alisya conelnya pakai tudung. Mcm muka kak ina pun

    ReplyDelete
  5. ida..

    haah dah jadi kakak...big gurl :)

    ReplyDelete
  6. aida

    macam muka akak ke?sokmo org ckp muka hubby :)

    ReplyDelete
  7. bestnya alysha dah school.. belajar baik2 yer...

    ReplyDelete
  8. bib,

    nak bagi dia berkawan2 dun depan ba..tahuluru belaar betul2

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages